Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Wereldcafé Omgevingsvisie

Samen maken we Gennep!

 

 

Gemeente Gennep is bezig met het opstellen van een omgevingsvisie. Misschien heb ook jij – naast vele anderen – de gemeente laten weten wat je belangrijk vindt voor de toekomst van onze gemeente. Waar ben je trots op? Waar zie je kansen om deze gemeente nog aantrekkelijker, levendiger, groener en veiliger te maken?

 

 

 

 

Heel veel inwoners, ondernemers, leden van verenigingen en kinderen van de basisscholen hebben volgens de gemeente al een reactie gegeven op deze vragen.

 

 

Op maandagavond 17 september maken we de balans op. Tijdens een speciale bijeenkomst, het Wereldcafé, laten we zien wat de oogst is van de afgelopen maanden. Ook bekijken we samen met de aanwezigen wat dit betekent voor de omgevingsvisie, die we aan het maken zijn.

 

 

Laat gemeente Gennep weten. De omgevingsvisie is een strategische visie voor de lange termijn voor de gehele fysieke leefomgeving. De gemeente stelt één omgevingsvisie voor het hele grondgebied vast, maar niet alleen. Het gaat immers om de toekomst en kwaliteit van joúw woon-, werk- en leefomgeving.

 

 

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan het Wereldcafé!

 

 

Wereldcafé Omgevingsvisie

 

 

Wereldcafé

 

 

Maandag 17 september 2018
19.30 – 21.30 uur
Zaal Pica Mare in Gennep

 

 

Graag vooraf aanmelden. Dat kan tot 10 september per mail: omgevingsvisie@gennep.nl. Meer informatie vindt je op gennep.nl/omgevingsvisie.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 4 juli 2018, foto: Gennep van boven

 

 

Reacties