Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Wielerkoorts gemeente Gennep

Gennep

Wielerkoorts stijgt in Gennep

In aanloop naar de negende editie van de Simac Ladies Tour in Gennep verkende TC Gennep het parcours met enthousiaste wielrenners, terwijl wielervereniging Groenewoud uit Nijmegen een succesvolle wielerclinic voor vrouwen organiseerde, gevolgd door een gezellig wielercafé in zaal Pica Mare.

Het is bijna zover! Op woensdag zal Gennep wederom het epicentrum van de Nederlandse wielersport zijn, want de Simac Ladies Tour keert voor de negende keer terug naar Gennep.

 

De spanning neemt toe, en de lokale wielerliefhebbers zijn er helemaal klaar voor. Als opwarmertje voor het spektakel van deze week heeft TC Gennep afgelopen zondag een enthousiaste groep wielrenners samengebracht om het parcours te verkennen.

 

Maandag volgde een succesvolle wielerclinic voor vrouwen, gegeven door wielervereniging Groenewoud uit Nijmegen, met aansluitend het wielercafé in zaal Pica Mare.

 

Het verkennen van het parcours was een uitstekende gelegenheid voor lokale fietsers om het terrein waar de professionele wielrensters zullen strijden te leren kennen.

 

Onder een stralende zon kwamen de deelnemers samen voor een gezamenlijke rit langs de uitdagende route die de rensters op woensdag zullen afleggen. De sfeer was opgetogen en de renners waren vol lof over de organisatie van TC Gennep voor het mogelijk maken van deze verkenning.

 

Het belooft een spectaculaire race te worden met uitdagende bochten en klimmetjes, en de lokale rijders zijn vastberaden om de professionele wielrensters vanaf de zijlijn aan te moedigen.

 

Op maandag was het de beurt aan de vrouwen om de spotlight te pakken met een speciale wielerclinic, georganiseerd door wielervereniging Groenewoud uit Nijmegen.

 

De clinic bood een geweldige gelegenheid voor vrouwen in onze gemeenschap om kennis te maken met de sport en hun vaardigheden te verbeteren onder deskundige begeleiding. Het enthousiasme was voelbaar, en de deelnemers genoten van elke minuut op de fiets.

 

Na de intensieve training was het tijd om te ontspannen en bij te praten in het wielercafé in zaal Pica Mare, waar verhalen werden gedeeld.

 

De Simac Ladies Tour 2023

 

Met de Simac Ladies Tour in het vooruitzicht, blijkt Gennep een ware hotspot te zijn voor wielersportliefhebbers.

 

Dus, bereid je voor op een geweldige woensdag vol actie en kom de wielrensters aanmoedigen terwijl ze door onze prachtige stad racen.

 

De Simac Ladies Tour is terug in Gennep, en het belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen!

 

Foto: Gemeente Gennep

 

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Gennep

Toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep brengt met Woef Side Story een nieuwe voorstelling vol emotie en sensatie, waarin een liefdesverhaal tussen twee viervoeters...

Gemeente Gennep

Een ambitieus project om de flessenhals in de Maas bij Gennep te verbreden, belooft de waterstand bij hoogwater aanzienlijk te verlagen. Met een investering...

Gennep

De Maas en Vilt Mars is een wandeltocht op 30 juni. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 km en starttijden variëren....