Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

oud papier

Corona

Wijzigingen afvalinzameling

De komende weken vindt er geen papierinzameling plaats. Dat geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020. De komende weken vindt er geen papierinzameling plaats. Dat geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020. Van vrijdag 20 maart tot en met dinsdagochtend 24 maart staan er twee extra containers op het parkeerterrein van Vitesse ’08.

De komende weken vindt er geen papierinzameling plaats. Dat geldt in ieder geval tot en met 6 april 2020. Van vrijdag 20 maart tot en met dinsdagochtend 24 maart staan er twee extra containers op het parkeerterrein van Vitesse ’08 (Langeweg 4 in Gennep).

 

 

Deze containers worden geplaatst ter vervanging van de huis-aan-huis inzameling van aanstaande vrijdag en zaterdag. De permanente papiercontainers (van SV Milsbeek en bij het milieustation) en tijdelijke containers (iedere zaterdag in Ottersum en één keer per drie weken in Ven-Zelderheide, St. Caecilia) blijven ook gewoon in gebruik.

 

 

Klein Chemisch Afval

 

 

Zaterdag 4 april vindt er geen inzameling plaats van het Klein Chemisch Afval op de vaste standplaatsen.

 

 

Milieustation

 

 

Het Milieustation is gewoon volgens de gebruikelijke openingstijden geopend. Op vrijdag kunt u afval wegbrengen tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur. Doordat veel mensen nu thuis opruimen of in de tuin werken, kan het zijn dat het drukker is dan normaal.

 

 

We vragen je om voldoende afstand te houden van elkaar. Het kan daardoor zijn dat je wat langer moet wachten.

 

 

Kijk voor meer informatie over het milieustation op gennep.nl (klik!).

 

 

Compostactie en Gennep Schoon

 

 

De compostactie van 29 maart tot en met 10 april en Gennep Schoon op 4 april gaan niet door. Deze worden verplaatst naar een later moment. Informatie hierover volgt nog.

 

 

Verwant

Carnaval

De Mé.rtzitting in Gennep introduceert een toegangsprijs van 5 euro met polsbandjes vanwege veiligheidszorgen en drukte tijdens vorig jaar. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

Bij GennepNews vieren we samen met Sinterklaas de leukste tijd van het jaar! Ontdek elke maandag en donderdag dag nieuwe avonturen van de goedheiligman...

Column

In de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News wordt de onontkoombare realiteit van de Gemeente Gennep belicht, waar onherroepelijke beslissingen en genadeloze bezuinigingen een...

Gennep

In Gennep dreigt zwembad Pica Mare te zinken door hoge renovatiekosten, maar de 24 uur van Gennep en een petitie getuigen van een vastberaden...