Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Wintermarkt Elzendaalcollege

Op donderdag 20 december organiseren de leerlingen van Elzendaalcollege Gennep een wintermarkt boordevol activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom.

 

 

Wintermarkt

 

 

Het wordt een bruisend geheel van kijk-, luister- en doe activiteiten,

 

 

vertelt docent Reinoud van der Haar.

 

 

Bezoekers kunnen bij binnenkomst kaartjes kopen en in ruil hiervoor meedoen aan allerlei activiteiten, van een miniworkshop eland maken tot een fotoshoot met de kerstman, het aanbod is divers. Daarnaast zijn er mooie (kerst)artikelen te koop die door onze leerlingen zelf ontworpen en gemaakt zijn, worden er diverse lekkernijen aangeboden en zorgen we voor sfeervolle muziekoptredens. Kortom, voor ieder wat wils en de opbrengst gaat naar twee mooie goede doelen.

 

 

Goede doelen

 

 

Het Elzendaalcollege werkt al jaren actief samen met stichting Fio Kids. Deze stichting zorgt er onder andere voor dat de kinderen in Busura Gambia naar school kunnen gaan. Bijvoorbeeld doordat de stichting leslokalen inricht, materialen sponsort of projecten op touw zet waarmee beroepsgericht onderwijs kan worden aangeboden. Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst van de kerstactie naar deze stichting.

 

 

EC-fonds

 

 

Het andere deel van de opbrengst is bestemd voor het EC-fonds. Het EC-fonds is in 2017 door het Elzendaalcollege opgericht voor leerlingen van de school waarvan de ouders minvermogend zijn.

 

 

De wintermarkt vindt plaats op donderdag 20 december van 17.00 tot 20.30 uur (Stiemensweg 40, Gennep).

 

 

Reacties