Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Woef Side Story

Toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep brengt met Woef Side Story een nieuwe voorstelling vol emotie en sensatie, waarin een liefdesverhaal tussen twee viervoeters centraal staat. Mis deze theaterervaring niet!

De toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep heeft de succesvolle revue en voorstelling VAAG achter zich gelaten en komt nu met iets nieuws: Woef Side Story!

 

De keuze voor de nieuwe voorstelling van de toneelvereniging is gevallen dé ontroerende Romeo en Julia voor honden. Deze productie belooft een meeslepend liefdesverhaal tussen twee viervoeters, niet zonder de nodige hindernissen.

 

Woef Side Story toneelvereniging Matigheid en Genoegen Gennep

 

Na het succes van VAAG zijn een aantal jonge talenten uit de Revue toegetreden tot de toneelvereniging, wat zorgt voor een frisse wind en nieuwe energie op het podium.

 

Deze productie belooft niet alleen een hartverwarmend verhaal, maar ook een achtbaan van emoties. Verwacht tranen van vreugde en verdriet bij het publiek, want deze voorstelling laat gegarandeerd een pootafdruk achter in je hart. En de acteurs van Matigheid en Genoegen zijn honds goed in hun vak!

 

 

Dus kom op 29 juni (14.00 en 20.00 uur) of 30 juni (14.00 uur) naar Woef Side Story. Kaarten zijn te reserveren via matigheidengenoegen.nl.

 

Vaag van Matigheid & Genoegen

 

Matigheid en Genoegen

 

Benieuwd naar amateurtoneel in Gennep? Bij Toneelvereniging Matigheid en Genoegen ben je aan het juiste adres voor een brede ervaring in het theater. Of je nu wilt acteren of liever achter de schermen werkt met bijvoorbeeld grime, kleding of decorbouw, er is altijd een plek voor jou.

 

Geef je interesse aan en ontdek op welke avonden er gerepeteerd wordt. Of sluit je aan bij de repetitieavonden in Zaal Pica Mare, Picardie 36, Gennep, en maak deel uit van ons toneelavontuur.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Maasheggen-project in Noord-Limburg vordert goed. Er is een nieuwe projectleider, vergunningen worden aangevraagd en er zijn al kilometers heggen aangelegd. Ondanks enkele vertragingen...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep onderzoekt mogelijkheden voor een Islamitische begraafplaats met eeuwigdurende grafrust, maar stelt momenteel geen actieve stappen in die richting. Andere gemeenten hebben...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News belicht de impact van gemeentelijke riooloverstorten op de waterkwaliteit in Gennep, in het licht van Europese richtlijnen. Het benoemt tevens...

Gennep

In zorgcentrum Norbertushof in Gennep heerst fietskoorts. Bewoners doen fanatiek mee aan de Tour de Norbertushof, fietsen dagelijks en werken aan hun conditie. De...