Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Workshop stamboomonderzoek in de bieb

Vraag je je ook wel eens af hoe de oma van je oma heette? Of hoe de opa van je opa eigenlijk zijn geld verdiende? Wie zich gaat verdiepen in het leven van zijn of haar voorouders stuit altijd op interessante verhalen. In de bibliotheek van Gennep volg je op vrijdagavond 17 juni een interessante en praktische workshop over familieonderzoek van Hens Borkent.

 

 

In 2019 is Hens Borkent reeds gast geweest in de bibliotheek van Gennep. Nu, in 2022, organiseert de Bibliotheek in samenwerking met de Nederlandse Genealogische Vereniging wederom een avond om kennis te maken met de ontdekkingsreis in de eigen familiegeschiedenis. In deze tijd van het internet kunnen veel namen en data tegenwoordig thuis opgezocht worden, er zijn veel archieven volledig gedigitaliseerd. Maar nu doet zich de vraag voor; hoe organiseer je deze gevonden gegevens?

 

 

Op vrijdagavond 17 juni om 20.00 uur zullen dit de onderwerpen zijn van een twee uur durende workshop. Een eigen laptop of tablet en een eventuele eigen onderzoek mogen worden meegebracht. Toegang is voor bibliotheekleden gratis, voor niet-leden € 2,50. Aanmelden kan via de website van BiblioPlus. (klik!).

 

 

Reacties