Agenda
Volg ons
Shared Space
 

www.Gennep.News bestaat 1 jaar

De website www.Gennep.News bestaat vandaag een jaar. Op 12 december 2016 om 20.16 uur was de site voor het eerst live.

 

 

 

 

Digitaal gemeenschapshuis

 

 

Vorige week werd bekend dat het ‘digitale gemeenschapshuis’ GennepNews nog breder toegankelijk wordt. Het Commissariaat voor de Media (CvdM) heeft besloten GennepNews aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Gennep.

 

 

 

 

De toewijzing van de zendvergunning zorgt voor een belangrijke steunpilaar op het reeds opgebouwde platform van, voor en door de inwoners van gemeente Gennep.

 

 

 

 

Stuur ons je persberichten, filmpjes, foto’s, etc.

 

 

Bij GennepNews staan we altijd open voor nieuwtjes en informatie over lokale verenigingen, actiegroepen, buurtverenigingen en evenementen. We zijn en blijven onafhankelijk, maar zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van jou!

 

 

Wil je aandacht voor jouw nieuwtje, vereniging of event? Je mag ons altijd je foto’s, filmpjes, persberichten, etc. sturen, mits het onderwerp interessant is voor onze volgers: de inwoners van gemeente Gennep! Als het onderwerp ons aanspreekt pakken we het zeker op. Stuur je persbericht (inclusief bijpassend beeldmateriaal, liefst foto(’s) of filmpjes, geen logo) naar redactie@gennep.news!

 

 

Reacties