Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Roy Althuizen gaat de uitdaging aan

Op zondag 17 juni 2018 organiseren Iedereen Kan Sporten Noord Limburg en MEE Noord en Midden Limburg de eerste X-triathlon voor mensen met een beperking in Venray. Net als bij een gewone triathlon, bestaat deze uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Maar dan aangepast. Zodat iedereen, met welke beperking dan ook, mee kan doen. X-triathlonambassadeur Roy Althuizen uit Gennep en ruim vijftig andere sporters met een beperking gaan samen met hun buddy’s de uitdaging aan.

 

 

 

 

X-triathlon

 

 

Wethouder Anne Thielen van gemeente Venray opent de X-triathlon om 12.45 uur in Laco Sportcentrum. Daarmee start het parcours voor recreanten. De recreanten doorlopen met hun buddy’s in kleine groepjes de onderdelen van de X-triathlon zonder wedstrijdelement. Het gaat hierbij om het meedoen, de ervaring. Zij finishen tussen 13.45 en 15.30 uur op de atletiekbaan van Sportpark De Wieën.

 

 

Om 15.00 uur start het wedstrijdparcours (mini triathlon). Verdeeld over twee groepen start ook dit parcours met zwemmen in Laco Sportcentrum. De finish is tussen 15.45 en 16.45 uur op de atletiekbaan. Aansluitend is de prijsuitreiking.

 

 

Beleef de X-triathlon mee langs de route. Een sportief en gezellig uitje op deze Vaderdag.

 

 

Op verschillende plaatsen langs de route is muziek. Parkeren kan bij sportpark De Wieën. Van daaruit is de route te voet bereikbaar. Ook is het mogelijk met een (gratis) pendelbusje mee te liften. Bekijk het programma en de route op iedereenkansporten.nl.

 

 

Zie ook:
X-triathlon promotietour van start

 

 

Reacties

Deel bericht