Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Yvon van Bergen in BinnensteBuiten

In het Gennep woont Yvon van Bergen met haar man en drie teckels in een vrijstaand huis uit 1900. Ze heeft het huis volledig ingedeeld volgens de filosofie van Feng Shui, waarbij de energieën op een goede manier door het huis moeten stromen. Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten nam een kijkje.

 

 

Yvon heeft het huis volledig ingedeeld volgens de filosofie van Feng Shui, waarbij de energieën op een goede manier door het huis moeten stromen. Zelfs de kleuren van de muren past ze hierop aan. Het interieur bestaat uit creatieve vondsten van de kringloop.

 

 

Yvon van Bergen

 

 

Bij kunstenaresstaat Yvon van Bergen staat één ding centraal en dat is kleur. Vanzelfsprekend in haar kunst, interieur en in haar persoonlijkheid. Met haar oog voor schoonheid inspireert ze graag anderen.

 

 

Atelier SALE bij Yvon van Bergen

 

 

BinnensteBuiten

 

 

BinnensteBuiten biedt binnen- en buitenshuis een kijkje waarbij mensen vol liefde en passie op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur, indrukwekkende (moes)tuin of duurzaam geproduceerde (streek)producten.

 

 

Meer informatie op binnenstebuitenbinnenstebuiten.tv en yvonvanbergen.nl.

 

 

Reacties