Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Zing mee met het GVE!

Genneps Vocaal Ensemble nodigt zangers uit voor projectzang, zonder permanente verplichtingen. Het ensemble bereidt zich voor op een groots concert op 12 mei 2024, met o.a. de beroemde Limburgse bariton Sef Thissen. Meer informatie op Gennep.News.

Ben jij een liefhebber van zingen, maar aarzel je om je meteen aan een vast koor te binden? Dan heeft ‘het Vocaal’ uit Gennep dé oplossing voor jou! Het Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groots concert op 12 mei 2024, en ze nodigen zangers uit om op projectbasis deel te nemen aan dit prachtige muzikale avontuur.

 

Wat is projectzang, horen we je denken? Nou, dat is zingen zonder de verplichting om je permanent aan een koor te verbinden. Je repeteert gedurende een vooraf bepaalde periode, en het hoogtepunt is natuurlijk het concert. Voor het komende concert staan stukken van componisten zoals Mozart, Verdi en Gershwin op het programma.

 

Sef Thissen

 

Als kers op de taart zal niemand minder dan de beroemde Limburgse bariton, Sef Thissen, een van de solisten zijn op 12 mei volgend jaar.

 

Maar dat is niet alles. Op donderdag 9 november, van 19.45 tot 22.00 uur, krijg je de unieke kans om Sef Thissen zelf te ontmoeten. Hij zal dirigent Ernst Lamers assisteren tijdens een openbare repetitie in de Regenboog, Doelen 94, Gennep. Tijdens deze avond zal hij waardevolle adviezen geven en je een kijkje geven in de magische wereld van het zingen. Voor projectzangers is dit een kans die je niet mag missen om toe te werken naar dat spectaculaire concert.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar secretaris@gennepsvocaal.nl om je aan te melden. Het koor zal ervoor zorgen dat je goed wordt begeleid tijdens deze muzikale reis. Dus, grijp deze kans om deel uit te maken van een geweldig zangavontuur en schitter op het podium met het Genneps Vocaal Ensemble.

 

Verwant

Lob van Gennep

Op 26 oktober organiseert het projectteam Lob van Gennep een inloopbijeenkomst in Milsbeek om de plannen voor het dijktracé te bespreken, inclusief dijkversterking, natuurontwikkeling...

Gennep

Op 18 oktober 2023 is er een gratis kinderstadswandeling in Gennep voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun families. Ontdek de geschiedenis...

Gemeente Gennep

Ontdek hoe je met je buren jouw straat groener kunt maken en kans maakt op geweldige prijzen in de "Plant je mee voor een...

Ottersum

Zangvereniging Caecilia uit Ottersum geeft op 24 september om 14 uur een concert in de kapel van het klooster Sint Agatha, met een gevarieerd...