Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Zo ziet Villa Aurora er nu uit!

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Villa Aurora aan de Heijenseweg in Gennep is helemaal opgeknapt en ziet er weer stralend uit.

 

 

Villa Aurora

 

 

Tot eind 2016 werd de villa uit 1898 bewoond door Lottie Rheinhold, beter bekend als het kattenvrouwtje of ‘Lotje’. Mevrouw Rheinhold is meer dan honderd jaar oud geworden en was al zeer lange tijd niet meer in staat om de villa te onderhouden.

 

 

Voor en na

 

 


Schuif de pijl heen-en-weer om de verschillen te bekijken!

 

 

Na het overlijden van ‘Lotje’ is de villa begin 2017 de verkoop gekomen en gekocht door de heer Ahmed. Hij besloot de karakteristieke monumentale directievilla van de voormalige moutfabriek in al haar glorie te herstellen. De met gevoel voor stijl en met passie gerenoveerde woning is van jou voor € 695.000,-. Er zijn nog wel wat klusjes voor je blijven liggen, maar dat geeft ruimte om de woning een geheel eigen finishing touch te geven.

 

 

Binnenkijken? Klik hier!

 

 

Huis te koop: Heijenseweg 7 6591 HA Gennep [funda]

Wat een UNIEKE KANS is dit ! In het centrum van Gennep op een markante lokatie ligt de karakteristieke monumentale “Villa Aurora”. De woning is met gevoel voor stijl en met passie geheel gerenoveerd.

 

 

Leien dak voor Villa Aurora

 

 

Reacties