Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Hardloopcursus Vitesse ‘08 voor beginners

Dinsdag 7 maart 2017 start er in Gennep weer een hardloopcursus speciaal voor de beginnende hardloper. Deze cursus wordt gegeven door de atletiekafdeling van Vitesse ‘08 en zal 15 weken duren. De trainingsdagen zijn dinsdag en donderdagavond, aanvang 19.00 uur vanaf sportpark ‘De Heijkuul’ aan de Langeweg in Gennep.

In deze 15 weken wordt je via een geleidelijk opbouwschema getraind tot het gemakkelijk aan een stuk kunnen hardlopen van zo’n 5 à 6 km. Tijdens deze periode zal er veel aandacht besteed worden aan de basistechniek van het hardlopen, lichaamshouding, spierkrachtverbetering en blessurepreventie. Lekker samen sporten staat hierbij voorop.

Genneperhuysloop

De cursus zal worden afgesloten met de deelname aan de Genneperhuysloop op zaterdag 17 juni 2017 op het onderdeel 5 km. De eerste training is op dinsdag 7 maart 2017; deze kun je vrijblijvend bijwonen.

Kosten voor deelname bedragen 50 euro, dit is incl. deelname aan de 5 km wedstrijd en een tijdelijk lidmaatschap bij onze vereniging en de Atletiek Unie i.v.m. verzekering. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om het tijdelijk lidmaatschap om te zetten in een definitief lidmaatschap. Uiteraard is ook de reeds gevorderde hardloper van harte welkom om een aantal keren vrijblijvend te komen meetrainen in een van de overige loopgroepen. Uitbouw duurloopvermogen en verhogen van looptempo staan hierin centraal.

Voor informatie en aanmelding: Piet Ponjee, begeleider beginnersgroep. E-mail: looptrainer@vitesse08.nl

Reacties