Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

EMM Heijen

Heijen

110 jaar Fanfare EMM

Fanfare EMM bestaat in 2018 maar liefst 110 jaar én dat moet gevierd worden!

 

 

Fanfare EMM bestaat uit een A & B slagwerkgroep en een A & B fanfareorkest. Waar andere muziekverenigingen anno 2018 inkrimpen, telt EMM 85 leden, waarvan 30 jeugdleden.

 

 

Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze vereniging én willen dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

 

 

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 organiseert Fanfare EMM een muzikaal feestweekend in een feesttent op het kermisterrein in Heijen.

 

 

https://www.facebook.com/fanfare.emm.9/photos/a.469823806429253.1073741827.450498181695149/1621646154580340/?type=3&theater

 

 

Vrijdag 15 juni 2018

 

 

Alle muzikanten van EMM gezamenlijk op één groot podium, professioneel licht en geluid verzorgd door Rentall.

 

 

Met medewerking van gastmuzikanten als Karin Hertsenberg (opera zangeres), Richard Sprokkereef (zanger), Ingrid Heijl (zangeres), een strijkersensemble bestaande uit Michelle van Elk, Marie de Thouars, Twan Cox en Floor Bakker én het combo bestaande uit Jan Luppes (basgitaar), Bart Janssen (toetsen) en Joshua de Jonge (gitaar).

 

 

Kortom een ongekend groots showconcert waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en plaats zal nemen op de dansvloer!

 

 

Zaterdagmiddag 16 juni 2018

 

Een gezellig en muzikale middag voor én door mensen met een beperking. Met live muziek van Tom Meuwese en voldoende ruimte voor muzikale acts.

 

 

Zaterdagavond 16 juni 2018

 

Om 20.30 uur zal het dak er af gaan met Peanuts! Peanuts speelt alles! Elke stage wordt opgeschud met een supersnelle, interactieve show, tot de nok gevuld met meeslepende medley’s, deinende discoclassics, maar ook gevoelige snaren, rammende rock, raps en requests passeren de revue. Peanuts speelt álles en brengen het op geheel eigen wijze!

 

 

Zondag 17 juni 2018

 

EMM zal het weekend afsluiten met een Heilige Mis, aansluitende een brunch welke ongemerkt over zal lopen in de dorpsreunië. Alle (oud) inwoners van Heijen zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje en met passende achtergrond muziek elkaar te ontmoeten én herinneringen op te halen. EMM zal (oud) basisschool docenten uitnodigen om tijdens deze reünie aanwezig te zijn.

 

 

Tevens ontvangen alle verenigingen en oud-muzikanten een uitnodiging. Wilt u ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen stuur dan een mail naar fanfare-emm@live.nl. Tevens zullen er foto’s en video’s van vroeger worden getoond. Heeft u nog materiaal wat u met (oud) inwoners wilt delen? Neem dan contact met ons op via dit mailadres.

 

 

De kaarten voor het concert ‘EMM LIVE’ op 15 juni én de feestavond m.m.v. coverband ‘Peanuts’ zijn vanaf 31 maart 2018 te koop bij Cafetaria ’t Heijs Hepke (Heijen), Primera (Gennep), Troefmarkt te Wierik (Heijen), Slijterij-Wijnhandel De Kurk (Gennep), Bakkerij Arts (Ottersum) en Cafetraia ’t Eendje (Afferden).

 

 

Kun je niet wachten, reserveer dan alvast je kaarten via fanfare-emm@live.nl.

 

 

Reserveer het jubileumweekend in uw agenda en houd social media, onze website en diverse media in de gaten voor meer nieuws!

 

 

Bron: heijen.info, foto: facebook.com/fanfare.emm

 

 

Verwant

Gennep

Op 21 december verlicht de Kaarsjesavond de historische Markt in Gennep met betoverend kaarslicht, een jaarlijkse traditie die warmte en verbondenheid uitstraalt. Meer informatie...

Heijen

Sint kwam per boot aan in Heijen, ondanks het slechte weer. Het feest vol dans, zang en een opmerkelijke Hoofdpiet Vilma in d'n Toomp...

Regio

Frank van Wely uit Gennep leidt Drumnight in Vortum-Mullem, een muzikaal spektakel met slagwerk, zang, en dans op 21 en 22 oktober 2023. De...

Gennep

Op vrijdagavond 21 december om half acht vindt op de Markt in hartje Gennep weer een massale samenzang bij kaarslicht plaats. De kaarsjesavond is...