Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

LTC de Heikamp

Heijen

Feestweekend 40 jaar LTC de Heikamp

LTC de Heikamp viert haar 40 jarig bestaan op zaterdag 30 september met een tennisactiviteit voor de junioren, een toernooi en een feestavond voor de seniorenleden.

 

 

Onze vereniging bestaat dit jaar 40 jaar en zal dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 

 

Uiteraard kan er getennist worden door junioren en senioren, voor de senioren zal er een feestavond georganiseerd worden. Voor de junioren zal er een tennisclinic plaatsvinden. Ook zullen we de jubilarissen tijdens dit jubileum weekend in het zonnetje zetten.

 

 

Het programma tijdens dit weekend is als volgt:

 

 

Zaterdag, 30 september:
13.00 uur start met tennisactiviteiten voor de junioren en introducée. De senioren kunnen zich met elkaar meten tijdens een senioren toernooi. Om 20.00 uur zal een grandioze feestavond plaatsvinden met het thema “GALA”.

 

 

Zondag 1oktober:
Om 11.00 uur wordt de dag gestart met een overheerlijke brunch voor alle leden. Vanaf 1.30 uur worden de winnaars/verliezers wedstrijden gespeeld. ’s Middags is er voor de junioren een toernooi gepland.

 

 

Alle leden zijn van harte welkom om gedurende deze 2 dagen te delen in de feestvreugde want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

 

 

De activiteiten vinden plaats op het tennispark van LTC de Heikamp.

 

 

Bronnen: heijen.info en ltcdeheikamp.nl

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep overweegt tennisbanen af te stoten vanwege een overschot van 25%, waarbij samenvoeging van verenigingen wordt besproken. Gemeente wil geen nieuwe investeringen zonder optimale...

Sport

LTC de Heikamp, TV Gennep en TOV Ottersum gaan samenwerken om beter groepen te kunnen vormen die qua speelsterkte en leeftijd bij elkaar passen....