Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Afvaldump bij de milieustraat

Een afvaldump bij de milieustraat, klinkt logisch ? Maar het milieustation in Heijen is alleen op vrijdag en zaterdag geopend, behalve op vrijdagen en zaterdagen die vallen op feestdagen. Dat was dit jaar alleen op nieuwjaarsdag. Helaas is het ook op andere momenten druk aan de Groote Heeze. Meer informatie op Gennep.News.

Een afvaldump bij de milieustraat, klinkt logisch toch? Maar het milieustation in Heijen is alleen op vrijdag en zaterdag geopend, behalve op vrijdagen en zaterdagen die vallen op feestdagen. Dat was dit jaar alleen op nieuwjaarsdag. Helaas is het ook op andere momenten druk aan de Groote Heeze.

 

 

Grof afval en huisvuil wordt op de verkeerde dag buiten de gesloten poorten van het milieustation gedumpt. De gemeente Gennep betaalt een flink bedrag per jaar om gedumpt afval op te ruimen. Een kostenpost die dus door alle burgers betaald wordt.

 

 

De prijs voor het storten van grofvuil op de legale manier kan per gemeente flink uiteen lopen. Tot 2 kubieke meter afval betaal je in de gemeente Gennep 15 euro. Het is overigens niet bekend of er een verband is tussen de kostprijs en de illegale dumpingen.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...