Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

AVG Transport - Vrouwen aan het stuur
AVG Transport - Vrouwen aan het stuur

Heijen

AVG Transport: Vrouwen aan het stuur

Tanja Wolf en Diane Dludzik, trotse vrachtwagenchauffeuses bij AVG Transport, delen hun normale werkervaringen. Het artikel op Gennep.News onthult hun dagelijkse werkplezier, passie voor het vak, en de gewone, maar inspirerende aspecten van hun carrières.

In een wereld waarin vrachtwagens de snelwegen beheersen, lijkt het op het eerste gezicht bijzonder dat vrouwen als Tanja Wolf en Diane Dludzik hun plaats achter het stuur hebben ingenomen bij AVG Transport.

 

Echter, als we een stap terugzetten en het vanuit een breder perspectief bekijken, zouden we ons kunnen afvragen waarom het überhaupt als opmerkelijk wordt beschouwd.

 

Tanja en Diane, beiden met hun eigen specialisaties, delen niet alleen hun ervaringen, maar benadrukken ook dat hun aanwezigheid achter het stuur niet iets speciaals zou moeten zijn, maar eerder een natuurlijke evolutie binnen een inclusieve bedrijfscultuur.

 

De dames, werkzaam in verschillende specialisaties, benadrukken de aspecten die hen aantrokken tot het bedrijf en hun dagelijkse ervaringen.

 

Tanja Wolf, 47 jaar, afkomstig uit Kranenburg, is kipper vrachtwagenchauffeuse bij AVG. Hoewel ze in het verleden verschillende vrachtwagens heeft bestuurd, ligt haar huidige focus op het kippertransport. Diane Dludzik, 51 jaar, oorspronkelijk uit Nürnberg, is gespecialiseerd in Silotransport bij AVG Logistic.

 

AVG Transport

 

Beide vrouwen kwamen op verschillende manieren bij AVG terecht. Tanja, die AVG al lang kende, vond recentelijk een warm welkom bij het bedrijf. Diane, via haar man die al geruime tijd bij AVG werkt, waardeert de behulpzaamheid van collega’s en de algemene sfeer binnen het bedrijf.

 

Tanja’s werkweek begint op maandagochtend en eindigt op vrijdag, waarbij ze hoofdzakelijk in Duitsland rijdt en regelmatig overnacht bij laad- en losplaatsen. Diane, actief in het Silotransport, benadrukt de afwisseling van routes als een van de aantrekkelijke aspecten van haar functie.

 

Passie

 

Voor beide vrouwen is vrachtwagen rijden meer dan slechts een baan. Tanja noemt het haar passie, die ze nu kan vervullen nu haar kinderen ouder zijn. Diane deelt deze passie en waardeert ook de variatie in routes en taken die haar werk bij AVG met zich meebrengt.

 

Tanja waardeert de diversiteit van transporten en ritten bij AVG, evenals de aangename werksfeer. Diane benadrukt de mogelijkheid om haar hond mee te nemen naar het werk en prijst de familiaire sfeer en de bedrijfsfeesten.

 

Met een glimlach op hun gezichten delen Tanja en Diane hun ervaringen bij AVG. Voor hen is AVG niet alleen een werkplek, maar eerder een tweede thuis op wielen, omringd door vriendelijke collega’s. Hun positieve instelling en toewijding aan hun vak zijn zeker inspirerend.

 

Foto: avg.eu

 

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Column

De column Afvalberg benadrukt de groeiende ergernis over illegaal gestort afval, dat zich opstapelt als een onbeheersbare kracht in de straten. Dwarsliggert roept op...

Gemeente Gennep

Koningsdag in de Gemeente Gennep biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, van Koningsspelen bij SV Vitesse '08 tot rommelmarkten en kleurwedstrijden....

Heijen

Werknemers bij Essity in Heijen dreigen met een staking vanwege een loonconflict. Ze eisen 6,5% loonsverhoging, terwijl Essity slechts 4,5% biedt. Het conflict escaleert...