Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

B-slagwerkgroep van EMM wint Sla-Je-Slag Cup

De B-slagwerkgroep van EMM heeft vandaag deelgenomen aan de (jeugd) Sla-je-slag Cup in Huissen. Het was de eerste keer dat deze jonge groep deelneemt aan de Sla-je-slag Cup. In alle vroegte verzamelden alle spelers bij d’n Toomp om de vrachtwagen te laden en vervolgens richting Huissen te rijden.

 

Als tweede slagwerkgroep was EMM Heijen aan de beurt. Met het sfeervolle Layers, een muzikale vertolking van Un Expected Changes eindigde de slagwerkgroep met Ai se eu te Pego. Daarna was het wachten op de prijsuitreiking.

 

Het verlossende woord kwam rond 15.00u. De B-slagwerkgroep heeft met 93,50 punten de (Jeugd) Sla-je-slag cup 2017 gewonnen. Een zeer knappe prestatie van de jonge groep. Slagwerkers en dirigent, gefeliciteerd met dit resultaat!

 

Fanfare EMM wil de traditie van de (jeugd) Sla-je-slag cup ook in 2018 voortzetten en zal door dit resultaat de organisatie hiervan in 2018 mogen verzorgen.

 

Dank aan de organisatie van deze dag (muziekvereniging Volharding Huissen), begeleiders en Roy Kerkhof voor het rijden van de vrachtwagen.

 

(Bron & foto: Facebook Fanfare EMM, video door ArPro Media)

 

 

 

Reacties