Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Center Parcs Het Heijderbos Heijen Gennep

Heijen

Heijderbos: 40 nieuwe luxe vakantiehuisjes

Het Heijderbos in Heijen, onderdeel van Center Parcs, breidt uit en biedt nog meer luxe en comfort voor de veeleisende vakantieganger. Maar liefst veertig nieuwe vakantiehuisjes worden binnenkort toegevoegd aan het park, dat momenteel al ruim zevenhonderd vakantiewoningen telt. Meer informatie op Gennep.News.

Het Heijderbos in Heijen, onderdeel van Center Parcs, breidt uit en biedt nog meer luxe en comfort voor de veeleisende vakantieganger. Maar liefst veertig nieuwe vakantiehuisjes worden binnenkort toegevoegd aan het park, dat momenteel al ruim zevenhonderd vakantiewoningen telt.

 

Deze huisjes zijn ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een heerlijk ontspannen vakantie vol comfort en luxe.

 

De nieuwe vakantiewoningen komen op het eigen terrein van het park en bieden alle gemakken die je maar kunt bedenken. Dertig van deze nieuwe vakantiehuizen worden gebouwd op het huidige parkeerterrein voor het personeel, terwijl de andere tien huisjes worden verspreid over het park.

 

Om deze nieuwe vakantiehuizen te faciliteren, wordt er ook een gloednieuwe parkeerplaats gebouwd tussen de nieuwe huisjes en de Hommersumseweg, de toegangsweg naar het park. Zo blijft Het Heijderbos gemakkelijk bereikbaar en kunnen gasten snel en gemakkelijk hun vakantiewoningen bereiken.

 

De gemeente Gennep is bijzonder enthousiast over de uitbreiding van Het Heijderbos en ziet dit als een belangrijke bijdrage aan het toerisme en de werkgelegenheid in de regio:

 

Door de komst van deze nieuwe vakantiehuizen zullen niet alleen de lokale ondernemers profiteren, maar ook de vakantiegangers die de prachtige omgeving van Gennep willen verkennen.

 

Het is nog niet zeker dat de uitbreiding daadwerkelijk zal plaatsvinden, omdat het verzoek momenteel alleen verkennend is en er nog geen besluit is genomen over het bouwen van de huisjes.

 

Naast de uitbreiding van Het Heijderbos, heeft Center Parcs onlangs ook een nieuwe merkidentiteit gelanceerd. Hierbij ligt de focus op de verbinding met mens en natuur. Dit betekent dat het park nog meer aandacht zal besteden aan duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke omgeving.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De acht gemeenten in Regio Noord-Limburg hebben een nieuw Actieprogramma Toerisme en Recreatie aangenomen. De gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook...

Heijen

In vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos heeft zich zaterdagmiddag rond kwart over drie een ernstig ongeval voorgedaan waarbij een kind betrokken was. Een badmeester...

Heijen

Op dinsdag 25 april 2023 vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de werkzaamheden aan de Karrevenseweg en het laatste deel van de Brem in...

Ven-Zelderheide

Op zondag 16 april 2023 vond de open dag van Parc Buitengewoon plaats in Ven-Zelderheide. Het recreatiebedrijf van Bas en Bernadette Hopmans opende van...