Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

toerisme
Center Parcs Het Heijderbos Heijen Gennep

Heijen

Heijderbos: 40 nieuwe luxe vakantiehuisjes

Het Heijderbos in Heijen, onderdeel van Center Parcs, breidt uit en biedt nog meer luxe en comfort voor de veeleisende vakantieganger. Maar liefst veertig nieuwe vakantiehuisjes worden binnenkort toegevoegd aan het park, dat momenteel al ruim zevenhonderd vakantiewoningen telt. Meer informatie op Gennep.News.

Het Heijderbos in Heijen, onderdeel van Center Parcs, breidt uit en biedt nog meer luxe en comfort voor de veeleisende vakantieganger. Maar liefst veertig nieuwe vakantiehuisjes worden binnenkort toegevoegd aan het park, dat momenteel al ruim zevenhonderd vakantiewoningen telt.

 

Deze huisjes zijn ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een heerlijk ontspannen vakantie vol comfort en luxe.

 

De nieuwe vakantiewoningen komen op het eigen terrein van het park en bieden alle gemakken die je maar kunt bedenken. Dertig van deze nieuwe vakantiehuizen worden gebouwd op het huidige parkeerterrein voor het personeel, terwijl de andere tien huisjes worden verspreid over het park.

 

Om deze nieuwe vakantiehuizen te faciliteren, wordt er ook een gloednieuwe parkeerplaats gebouwd tussen de nieuwe huisjes en de Hommersumseweg, de toegangsweg naar het park. Zo blijft Het Heijderbos gemakkelijk bereikbaar en kunnen gasten snel en gemakkelijk hun vakantiewoningen bereiken.

 

De gemeente Gennep is bijzonder enthousiast over de uitbreiding van Het Heijderbos en ziet dit als een belangrijke bijdrage aan het toerisme en de werkgelegenheid in de regio:

 

Door de komst van deze nieuwe vakantiehuizen zullen niet alleen de lokale ondernemers profiteren, maar ook de vakantiegangers die de prachtige omgeving van Gennep willen verkennen.

 

Het is nog niet zeker dat de uitbreiding daadwerkelijk zal plaatsvinden, omdat het verzoek momenteel alleen verkennend is en er nog geen besluit is genomen over het bouwen van de huisjes.

 

Naast de uitbreiding van Het Heijderbos, heeft Center Parcs onlangs ook een nieuwe merkidentiteit gelanceerd. Hierbij ligt de focus op de verbinding met mens en natuur. Dit betekent dat het park nog meer aandacht zal besteden aan duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke omgeving.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep organiseerde de Regiodag Noord-Limburg met trots en enthousiasme. De dag stond in het teken van samenwerking en regionale trots.

Gemeente Gennep

Noord-Limburg introduceert nieuwe fietsroutes langs de Maas, waar fietsers kunnen genieten van historie, natuur en religie. Met 18 routes variërend van kort tot lang,...

Gennep

De gemeenteraad van Gennep overweegt een grootschalig plan voor de ontwikkeling van de Maaskemp, met o.a. een jachthaven en strandjes. Fractievoorzitter Joy Hillebrand van...

Gennep

Gennep investeert €130.000 in ontwikkeling van Maaskemp, van grasland tot veelzijdige natuurparel. Plan omvat jachthaven, strandjes en zelfs woonarken, maar stuit op tegenstand vanwege...