Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Zipless
D'n Toomp Heijen

Heijen

Cheers en Zippless knallen

Zondag 7 juli verzorgen Cheers en Zippless een spectaculair concert in D’n Toomp, Heijen. Mis deze muzikale avond niet en kom genieten van topkwaliteit zang en entertainment. Toegang is gratis, wel zal er met de pet rondgegaan worden om de kosten te dekken. Inloop vanaf 14.00 uur, aanvang concert 14.30 uur.

Zondag 7 juli wordt een bijzondere dag in Heijen. Popkoor Cheers en acapellagroep Zippless staan samen op het podium in D’n Toomp. Dit concert belooft een spectaculaire show te worden die je niet mag missen.

 

Cheers uit Gennep is al sinds 1989 een begrip in de regio. Het koor bestaat uit zo’n 60 leden die vier- tot zesstemmige popsongs, evergreens en musicalnummers ten gehore brengen. Onder leiding van dirigent Steven Gerrits en een vierkoppig combo, weet Cheers keer op keer te verrassen met hun muzikale kwaliteit.

 

Zippless

 

Naast Cheers treedt ook acapellagroep Zippless op. Hoewel Zippless pas anderhalf jaar bestaat, heeft de groep al regelmatig van zich laten horen. En hoe! Hun harmonieuze samenzang en originele arrangementen maken indruk. Cheers is dan ook heel blij dat het publiek in Heijen en omgeving nu ook kennis met ze kan maken.

 

Samenwerking

 

Het concert belooft niet alleen afzonderlijke optredens van Cheers en Zippless. Ze zullen ook samen een nummer ten gehore brengen. Dit maakt het concert extra bijzonder en uniek. De combinatie van de verschillende stijlen en klanken zal voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

 

Gratis

 

Dit speciale concert is gratis toegankelijk. Een mooie kans om zonder kosten te genieten van topkwaliteit muziek. Wel zal er met de pet rondgegaan worden om de kosten enigszins te dekken. Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur en het concert begint om 14.30 uur.

 

Repetities

 

Cheers repeteert wekelijks op dinsdagavond in D’n Toomp. Hier wordt hard gewerkt aan de nummers en is er veel aandacht voor sfeer en gezelligheid. De repetities zijn een belangrijke basis voor het succes van het koor.

 

Projecten

 

Cheers organiseert regelmatig projecten waarbij mensen van buitenaf kunnen meedoen. Een van de bekendste projecten is het Queenproject in 2023. Maar liefst 55 extra zangers deden mee, wat resulteerde in een koor van 95 leden. De optredens waren een groot succes en sommige deelnemers zijn zelfs vaste leden geworden.

 

Cheers treedt niet alleen op tijdens eigen concerten, maar is ook vaak te gast bij andere koren en evenementen in zowel Nederland als Duitsland. Het koor staat bekend om hun enthousiasme en professionaliteit.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Maasheggen-project in Noord-Limburg vordert goed. Er is een nieuwe projectleider, vergunningen worden aangevraagd en er zijn al kilometers heggen aangelegd. Ondanks enkele vertragingen...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep onderzoekt mogelijkheden voor een Islamitische begraafplaats met eeuwigdurende grafrust, maar stelt momenteel geen actieve stappen in die richting. Andere gemeenten hebben...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News belicht de impact van gemeentelijke riooloverstorten op de waterkwaliteit in Gennep, in het licht van Europese richtlijnen. Het benoemt tevens...

Gennep

In zorgcentrum Norbertushof in Gennep heerst fietskoorts. Bewoners doen fanatiek mee aan de Tour de Norbertushof, fietsen dagelijks en werken aan hun conditie. De...