Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Die Original Maastaler

Heijen

Die Original Maastaler verwelkomt 2024

Die Original Maastaler trapt op 7 januari 2024 het nieuwe jaar af met een betoverend Nieuwjaarsconcert in D’n Toomp, Heijen. De gerenommeerde muziekkapel, opgericht in 1972, brengt de rijke tradities van Egerländer, Tsjechische en Böhmische muziek tot leven voor het enthousiaste publiek.

Heijen maakt zich op voor een bruisend begin van het nieuwe jaar, met het Nieuwjaarsconcert van Die Original Maastaler. Het evenement, dat plaatsvindt op zondag 7 januari 2024 in D’n Toomp, belooft een feestelijke ode te worden aan de Egerländer, Tsjechische en Böhmische muziektradities.

 

De geschiedenis van Die Original Maastaler begon in 1972, en sindsdien heeft deze muzikale formatie zich ontwikkeld tot een ware ambassadeur van de rijke muzikale erfgoeden. Met een repertoire dat zorgvuldig is samengesteld en voortdurend wordt vernieuwd, weet Die Original Maastaler het publiek steeds opnieuw te betoveren met hun virtuositeit en enthousiasme.

 

Nieuwjaarsconcert

 

Het Nieuwjaarsconcert van Die Original Maastaler is niet zomaar een gebeurtenis; het is een jaarlijkse traditie die diepgeworteld is in de lokale gemeenschap. Niet alleen Heijenaren kijken uit naar dit muzikale hoogtepunt, maar ook liefhebbers uit de wijde omgeving weten dat dit concert garant staat voor een onvergetelijke ervaring.

 

Met 20 getalenteerde muzikanten, een bezielende dirigent, twee bedreven geluidstechnici en een betoverende zanggroep belooft Die Original Maastaler een muzikale reis die de harten van het publiek zal veroveren. De muzikanten hebben niet alleen nationaal succes geboekt, maar treden ook regelmatig op in Duitsland, waar ze de grenzen overschrijden met hun meeslepende interpretaties van de traditionele melodieën.

 

Die Original Maastaler Betovert Heijen met Sprankelend Nieuwjaarsconcert in D'n Toomp!

Die Original Maastaler Betovert Heijen met sprankelend Nieuwjaarsconcert in D’n Toomp

 

Die Original Maastaler

 

Naast het Nieuwjaarsconcert presenteert Die Original Maastaler nog drie andere jaarlijkse hoogtepunten in Heijen. De Kapellencarrousel in april, het bitterballenconcert in juli en het Frühschoppen tijdens de kermis in september bieden het publiek diverse gelegenheden om de veelzijdigheid van deze muzikale groep te ervaren.

 

Mis deze kans niet om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met de betoverende klanken van Die Original Maastaler. Het Nieuwjaarsconcert in D’n Toomp op 7 januari 2024 belooft een muzikale reis te worden die de ziel verwarmt en het publiek laat genieten van de prachtige klanken van Egerländer, Tsjechische en Böhmische muziek.

 

Verwant

Column

De column Bajes is nu te vinden op Gennep.News! Lees hoe de plannen voor de Houtkade de esthetiek van Gennep bedreigen en hoe Dwarsliggert...

Gemeente Gennep

Stichting INTOS en gemeente Gennep kampen met €350.000 financiële tegenvaller door gestegen loonkosten en incidentele uitgaven. Spoedvergadering ingelast om oplossingen te bespreken, toekomstige begrotingen...

Gemeente Gennep

Regio Noord-Limburg ontvangt 10 miljoen euro van de regering om de regio gezonder en welvarender te maken, met focus op kennisnetwerken, groen ondernemen, talentontwikkeling,...

Gennep

Op Paaszaterdag 30 maart vindt in Gennep de jaarlijkse Norbertus Wandeltocht plaats, georganiseerd door Stichting Vrienden van Norbertus. Het evenement heeft tot doel fondsen...