Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Emile Roemer bezoekt INTOS
Emile Roemer bezoekt INTOS

Heijen

Emile Roemer bezoekt INTOS

Op 24 januari heeft gouverneur Emile Roemer een werkbezoek gebracht aan INTOS, het arbeidsontwikkelbedrijf van de gemeente Gennep. Samen met het Stichtingsbestuur van INTOS werden verschillende onderwerpen besproken, waaronder de oorsprong van INTOS, de huidige bedrijfsvoering, en de toekomstplannen.

Op 24 januari heeft gouverneur Emile Roemer een werkbezoek gebracht aan INTOS in Heijen, het arbeidsontwikkelbedrijf van de gemeente Gennep. Samen met het Stichtingsbestuur zijn verschillende onderwerpen besproken, waaronder de oorsprong, de huidige bedrijfsvoering, en de toekomstplannen.

 

INTOS is verantwoordelijk voor begeleiding naar werk, re-integratie, en beschut werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Het bedrijf telt ongeveer 400 medewerkers die werkzaam zijn op interne beschutte werkplekken, externe locaties of via individuele detachering. De komende jaren staat het arbeidsontwikkelbedrijf voor een doorontwikkeling naar een leerwerkbedrijf.

 

Tijdens het werkbezoek werd de aandacht gevestigd op de nauwe samenwerking met de gemeente Gennep. Deze samenwerking richt zich op het maximaliseren van de participatie van inwoners op het gebied van werk.

 

Het bezoek omvatte ook een rondleiding, waarbij medewerkers van het arbeidsontwikkelbedrijf vertelden over hun dagelijkse werkzaamheden in verschillende omgevingen voor diverse opdrachtgevers.

 

Gouverneur Roemer toonde waardering voor de inzet van de medewerkers en benadrukte het belang van dergelijke initiatieven in het kader van inclusiviteit en participatie in de samenleving.

 

Gemeente bezuinigt niet op INTOS

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Regio

VPTZ Noordelijk Noord-Limburg biedt vrijwillige palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Met een luisterend oor, troost en praktische hulp ondersteunen ze zowel...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...