Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Start verbouwing MFA Heijen D'n Toomp

Heijen

Feestelijke start verbouwing D’n Toomp

Op vrijdag 21 april was het feest in Heijen! Het startmoment van de verbouwing van MFA Heijen werd feestelijk gevierd met een tekenmoment. Van der Horst aannemers uit Mill gaat samen met onderaannemers aan de slag om D’n Toomp om te toveren tot een prachtige multifunctionele accommodatie.

Op vrijdag 21 april was het feest in Heijen! Het startmoment van de verbouwing van de multifunctionele accommodatie (MFA) werd feestelijk gevierd met een tekenmoment. Van der Horst aannemers uit Mill gaat samen met onderaannemers aan de slag om D’n Toomp om te toveren tot een prachtige multifunctionele accommodatie.

 

Tijdens het tekenmoment hielden wethouder Janine van Hulsteijn, burgemeester Hans Teunissen en Ted van Schijndel van Van der Horst korte toespraken over het verloop van het project tot nu toe. Daarna werd een groot bord met een impressie van het gebouw ondertekend door de Gemeente, Van der Horst en een aantal leerlingen van basisschool De Heggerank.

 

Opwaardering MFA Heijen

 

Het project Opwaardering MFA Heijen is een samenwerking tussen de gemeente Gennep, D’n Toomp, gymzaal Heijen, basisschool De Heggerank en Madelief Kindercentrum. Het gebouw wordt duurzamer gemaakt en er wordt gezorgd voor onderhoud en multifunctionaliteit. Door het gebouw meer eenheid te laten uitstralen, wordt het multifunctioneler en aantrekkelijker voor verschillende activiteiten.

 

Om het gebouw te verduurzamen wordt er hoogwaardige dakisolatie, isolatieglas, ledverlichting, warmtepompen en zonnepanelen geïnstalleerd. Zo wordt MFA Heijen niet alleen mooier, maar ook nog eens energiezuiniger!

 

De verbouwing begint in de gymzaal en zal daarna verder gaan in basisschool De Heggerank en D’n Toomp. Werkzaamheden in basisschool De Heggerank worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de meivakantie, zodat de kinderen hier geen overlast van hebben. De verbouwingen in D’n Toomp vallen deels in de zomervakantie en zullen na de vakantie klaar zijn.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Noord-Limburg introduceert nieuwe fietsroutes langs de Maas, waar fietsers kunnen genieten van historie, natuur en religie. Met 18 routes variërend van kort tot lang,...

Gennep

Het Veteranen Anjerperk opent op het Vrijheidsplein in Gennep, als eerbetoon aan veteranen. Burgemeester Hans Teunissen leidt de ceremonie, waarbij de laatste anjers worden...

Gennep

Op 9 mei wordt in Gennep een ceremonie gehouden voor de overhandiging van de tweede druk van een boek over de Jodenvervolging. Het boek,...

Heijen

Tobias Wolters werd na 266 schoten gekroond tot koning van het Sint Dionysiusgilde, voor de derde keer. Het Koningschieten vierde de gemeenschapstraditie, met een...