Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Start verbouwing MFA Heijen D'n Toomp

Heijen

Feestelijke start verbouwing D’n Toomp

Op vrijdag 21 april was het feest in Heijen! Het startmoment van de verbouwing van MFA Heijen werd feestelijk gevierd met een tekenmoment. Van der Horst aannemers uit Mill gaat samen met onderaannemers aan de slag om D’n Toomp om te toveren tot een prachtige multifunctionele accommodatie.

Op vrijdag 21 april was het feest in Heijen! Het startmoment van de verbouwing van de multifunctionele accommodatie (MFA) werd feestelijk gevierd met een tekenmoment. Van der Horst aannemers uit Mill gaat samen met onderaannemers aan de slag om D’n Toomp om te toveren tot een prachtige multifunctionele accommodatie.

 

Tijdens het tekenmoment hielden wethouder Janine van Hulsteijn, burgemeester Hans Teunissen en Ted van Schijndel van Van der Horst korte toespraken over het verloop van het project tot nu toe. Daarna werd een groot bord met een impressie van het gebouw ondertekend door de Gemeente, Van der Horst en een aantal leerlingen van basisschool De Heggerank.

 

Opwaardering MFA Heijen

 

Het project Opwaardering MFA Heijen is een samenwerking tussen de gemeente Gennep, D’n Toomp, gymzaal Heijen, basisschool De Heggerank en Madelief Kindercentrum. Het gebouw wordt duurzamer gemaakt en er wordt gezorgd voor onderhoud en multifunctionaliteit. Door het gebouw meer eenheid te laten uitstralen, wordt het multifunctioneler en aantrekkelijker voor verschillende activiteiten.

 

Om het gebouw te verduurzamen wordt er hoogwaardige dakisolatie, isolatieglas, ledverlichting, warmtepompen en zonnepanelen geïnstalleerd. Zo wordt MFA Heijen niet alleen mooier, maar ook nog eens energiezuiniger!

 

De verbouwing begint in de gymzaal en zal daarna verder gaan in basisschool De Heggerank en D’n Toomp. Werkzaamheden in basisschool De Heggerank worden zoveel mogelijk uitgevoerd in de meivakantie, zodat de kinderen hier geen overlast van hebben. De verbouwingen in D’n Toomp vallen deels in de zomervakantie en zullen na de vakantie klaar zijn.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De acht gemeenten in Regio Noord-Limburg hebben een nieuw Actieprogramma Toerisme en Recreatie aangenomen. De gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook...

Gennep

Op maandag 29 mei bracht burgemeester Hans Teunissen een bezoek aan mevrouw Hendriks-Jansen, die haar 100ste verjaardag vierde. Het bezoek vond plaats in Huize...

Ven-Zelderheide

Op maandag 29 mei werden twee bijzondere inwoners uit de gemeente Gennep geëerd met een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Hans Teunissen reikte de onderscheidingen uit...

Gemeente Gennep

Volgens een recent benchmark-onderzoek uitgevoerd door Divosa, de vereniging van gemeentelijke directeuren in het sociaal domein, blijft het aantal bijstandsgerechtigden in de gemeente Gennep...