Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

D'n Toomp

Gennep

Happy Together in D’n Toomp

Op zondag 29 oktober organiseert popkoor Cheers een herfstconcert in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen. Cheers doet dit niet alleen: gasten zijn het mannenkoor Nèj Hèjs uit Heijen en popkoor C’est La Vie uit Rijkevoort.

 

 

Het belooft een gezellige middag te worden. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de bezoekers genieten van een zeer gevarieerd aanbod aan muziek.

 

 

Cheers, met dirigent Steven Gerrits, opent de middag om 14.00 uur, waarna Nèj Hèjs aan de beurt is. Dit achtkoppige ensemble zag vier jaar geleden het levenslicht. Het barbershopachtige repertoire is vier- of vijfstemmig.

 

 

Na de pauze zal C’est La Vie een aantal nummers ten gehore brengen. Deze zanggroep uit Rijkevoort bestaat 25 jaar en heeft een modern repertoire. Het koor, onder leiding van Annelies Claassen, treedt regelmatig op in de regio.

 

 

Cheers, dat vervolgens weer met eigen combo het podium op gaat, heeft bij de Heijense bevolking geen introductie meer nodig: veel bezoekers kwamen al voor optredens en de sfeervolle kerstmarkten in D’n Toomp. Mooie ballads en uptempo nummers wisselen elkaar tijdens dit optreden af.

 

 

Omdat de drie muziekgezelschappen zich erg ‘happy’ voelen met elkaar, sluiten zij de middag gezamenlijk af met dit vrolijke lied.

 

 

Hoe het weer op 29 oktober ook zal zijn: D’n Toomp wordt deze dag omgetoverd in een huiselijke, herfstachtige sfeer. Bij de koffie of thee zijn heerlijke stukken eigengemaakt gebak te verkrijgen. De zaal is om 13.30 uur open en de entree is gratis.

 

 

Iedereen is van harte welkom: samen met het publiek gaan we er weer een hele gezellige middag van maken!

 

 

Verwant

Heijen

Rijkswaterstaat plant ecologische verbeteringen in de Maasuiterwaard tussen Afferden en Heijen, met projecten als 'Geul Ossenkamp' en 'Monding Heijense Leijgraaf'. Publieke inbreng is welkom...

Gemeente Gennep

Zelfstandig wonen en onbezorgd de dagelijkse dingen blijven doen, zoals een boodschapje, een rondje fietsen of een familiebezoek. Dat willen we allemaal. Naarmate we...

Gennep

Een vrolijk weekend staat voor de deur! Hemelvaartsdag is bijna aangebroken en de zonnestralen glimlachen vriendelijk naar de gemeente Gennep. Dit lange weekend is...

Gennep

Het is bijna zomer in Gennep en dat betekent dat het SumMmertime-programma van start gaat! Ondanks dat de lente nog fris aanvoelt, heeft de...