Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Happy Together in D’n Toomp

Op zondag 29 oktober organiseert popkoor Cheers een herfstconcert in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen. Cheers doet dit niet alleen: gasten zijn het mannenkoor Nèj Hèjs uit Heijen en popkoor C’est La Vie uit Rijkevoort.

 

 

Het belooft een gezellige middag te worden. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de bezoekers genieten van een zeer gevarieerd aanbod aan muziek.

 

 

Cheers, met dirigent Steven Gerrits, opent de middag om 14.00 uur, waarna Nèj Hèjs aan de beurt is. Dit achtkoppige ensemble zag vier jaar geleden het levenslicht. Het barbershopachtige repertoire is vier- of vijfstemmig.

 

 

Na de pauze zal C’est La Vie een aantal nummers ten gehore brengen. Deze zanggroep uit Rijkevoort bestaat 25 jaar en heeft een modern repertoire. Het koor, onder leiding van Annelies Claassen, treedt regelmatig op in de regio.

 

 

Cheers, dat vervolgens weer met eigen combo het podium op gaat, heeft bij de Heijense bevolking geen introductie meer nodig: veel bezoekers kwamen al voor optredens en de sfeervolle kerstmarkten in D’n Toomp. Mooie ballads en uptempo nummers wisselen elkaar tijdens dit optreden af.

 

 

Omdat de drie muziekgezelschappen zich erg ‘happy’ voelen met elkaar, sluiten zij de middag gezamenlijk af met dit vrolijke lied.

 

 

Hoe het weer op 29 oktober ook zal zijn: D’n Toomp wordt deze dag omgetoverd in een huiselijke, herfstachtige sfeer. Bij de koffie of thee zijn heerlijke stukken eigengemaakt gebak te verkrijgen. De zaal is om 13.30 uur open en de entree is gratis.

 

 

Iedereen is van harte welkom: samen met het publiek gaan we er weer een hele gezellige middag van maken!

 

 

Reacties