Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Heijen heeft een Dorpskamer

Wethouder Peperzak sprak de bezoekers van druk bezochte opening van de Dorpskamer in Heijen toe. Hij complimenteerde alle betrokkenen die meegeholpen hebben met het tot stand komen van een bijzonder trendy ingerichte ruimte die de sfeer van warmte en gezelligheid uitstraalt.

 

 

Door: Gerri van GennepNews

 

 

Peperzak roemde Wilbert Pothoff, directeurbestuurder van Destion, en de vele vrijwilligers voor het vele werk dat ze verricht hebben.

 

 

 

 

Zijdelings gaf de wethouder ook aan dat er nu snel doorgepakt zou worden op meer woningbouw in Heijen en verwachtte dat dit in 2023 gerealiseerd zal worden. De gemeente is zich er nu van bewust dat de woningvraag, met name door jongeren en starters, in Heijen erg groot en ook noodzakelijk is. Er wordt gesproken over mogelijke bouwplannen op het kermisterrein aan de Nieuwwijkstraat en de paardenwei aan de Beukenlaan/Dionysiusstraat.

 

 

Hier stond de oude kerk van Heijen

 

 

Aan de Hoofdstraat werd ook een cortenstaal lessenaar onthuld met een korte geschiedenis over de wethouders van Heijen, Hub Lambregts en Theo Brons. Zij werden legendarisch vanwege hun enorme inzet op een mooier en beter Heijen. Beide families waren massaal bij elkaar gekomen om deze feestelijke onthulling mee uit te voeren.

 

 

Reacties