Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Cheers organiseert een musicalproject

Speciaal voor mensen die graag zingen of erachter willen komen óf ze dat kunnen, organiseert popkoor Cheers een musicalproject. Iedereen is van harte welkom om samen met de Cheersleden musicalnummers in te studeren en deze op 23 mei 2017 uit te voeren.

Altijd gedacht: “Ik wil wel zingen, maar wil me niet voor jaren binden aan een koor?” Omdat dit Cheers regelmatig ter ore kwam, heeft het popkoor bedacht om een musicalproject op te zetten. Onder leiding van dirigent Steven Gerrits worden wekelijks musicalnummers ingestudeerd. De start van deze repetities is op dinsdag 31 januari van 20.15 tot 22.15 uur in gemeenschapshuis d’n Toomp in Heijen. Met uitzondering van de krokus- en meivakantie wordt er iedere week op dinsdagavond gerepeteerd. De uitvoering van de stukken vindt plaats tijdens een open repetitie op 23 mei 2017. Tijdens deze uitvoering, waarbij publiek van harte welkom is, worden de nummers op een speciale manier aan elkaar geregen.

Enthousiast geworden om samen liedjes te zingen uit The Phantom of the Opera, Hair, of The Lion King? Geef je dan op vóór 31 januari bij Birgit Holtermans (0485-518588) of via e-mail: cheers.gennep@gmail.com. De kosten voor het totale project zijn slechts € 25,00. Meer informatie over Cheers zie www.cheers-gennep.nl of de Facebookpagina.

Enthousiast geworden om samen liedjes te zingen uit The Phantom of the Opera, Hair, of The Lion King? Geef je dan op vóór 31 januari bij Birgit Holtermans (0485-518588) of via e-mail: cheers.gennep@gmail.com. De kosten voor het totale project zijn slechts € 25,00. Meer informatie over Cheers zie www.cheers-gennep.nl of de Facebookpagina.

Op 23 mei zullen we tijdens een open repetitie deze nummers aan het publiek laten zien en horen!

https://www.facebook.com/events/260237344396050/

Reacties