Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Heijen

Huiskamer Heijen komt er

Grond verkocht aan Destion voor nieuwbouw Heijen

 

 

Ze komen er: de twaalf nieuwe woningen en een huiskamer aan de Hoofdstraat in Heijen! Burgemeester Peter de Koning en Wilbert Pothoff van Destion tekenden op donderdag 3 mei de overeenkomst waarmee de grond voor de woningen verkocht is aan de woningcorporatie.

 

 

 

 

Een afvaardiging van Hejje Mojjer was ook aanwezig bij de ondertekening. Een mijlpaal is bereikt, want na 25 jaar krijgt Heijen weer nieuwbouw huurwoningen. Frits Basten van Heije Mojjer sprak zijn waardering uit richting Destion en gemeente:

 

 

Als we iets willen in Heijen, zullen we het samen moeten doen. We kunnen nu echt aan de slag.

 

 

In het najaar van 2018 maakt de gemeente het terrein bouwrijp. Daarna kan Destion starten met bouwen. De planning is dat de woningen eind 2019, begin 2020 klaar zijn.

 

 

Huiskamer Heijen

 

 

In navolging van Ven-Zelderheide en Milsbeek krijgt Heijen ook de beschikking over een ‘huiskamer’ waar senioren elkaar kunnen ontmoeten.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 9 mei 2018, foto: twitter.com/BgmGennep

 

 

Verwant

Gennep

Bewoners in de wijk Gennep-West klagen al langer over geluidsoverlast, maar sinds de renovatie van de N271 ongeveer twee jaar geleden, lijkt de situatie...

Ottersum

Op 16 januari 2023 werd het nieuwe appartementencomplex voor senioren in Hoenderpark, Ottersum geopend door wethouder Peter Stevens. Meer informatie op Gennep.News.

Haven Heijen

In de strijd tegen de plannen voor de haven in Heijen is er nu actiegroep. Deze bestaat wel uit leden van Hèjje Mojjer, maar...

Heijen

Wethouder Peperzak sprak de bezoekers van druk bezochte opening van de Dorpskamer in Heijen toe. Hij complimenteerde alle betrokkenen die meegeholpen hebben met het...