Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Heijenaren organiseren dorpsquiz voor Heijenaren

Na het succes van de Gennepse stadskwis Genneps Gewiekste heeft het quizvirus nu echt toegeslagen in de gemeente. Op vrijdagavond 20 april 2018 wordt in Heijen de dorpsquiz ‘In Spannend Heijen’ gespeeld. De quiz is bedoeld voor alle inwoners van Heijen maar ook oud-Heijenaren en andere betrokkenen zijn van harte welkom.

 

 

Leeftijd speelt geen rol. Sterker nog; het advies is om vooral diversiteit in de samenstelling aan te brengen. Er wordt ingeschreven per team met een aanbeveling van 10 tot 15 personen waarvan 1 persoon de teamcaptain is. De samenstelling van het team mag zelf bepaald worden. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen, clubs enzovoorts…

 

 

InSpannendHeijen

 

 

InSpannendHeijen is voor Heijenaren en wordt ook georganiseerd door Heijenaren, negen inwoners van het dorp met verschillende interesses en activiteiten.

 

 

 

 

Goed doel

 

 

Bij inschrijving geeft elk team een goed doel op om voor te spelen. Het is de bedoeling dat een deel van het prijzengeld aan een (lokaal) goed doel wordt besteed.

 

 

Dat kan variëren van het steunen van een sportvereniging of een donatie aan het KWF. Het is ook mogelijk om te spelen voor een speeltuin in de straat. Kortom, er kan van alles. Elk team bepaalt zelf voor wie of wat het strijdt en waar de prijs aan besteed gaat worden.

 

 

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op inspannendheijen.nl.

 

 

Reacties