Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Jeugdslagwerkgroep Heijen naar Milheeze

Zondag 19 november organiseert de jeugdslagwerkgroep uit Milheeze samen met BATUCADA uit Velden, JES uit Ysselsteyn en de Jeugdslagwerkgroep Heijen een concert in Milheeze.

 

 

De avond staat in het teken van de vele talenten van deze jeugdgroepen. De JEM uit Milheeze brengt samen met BATUCADA uit Velden een programma ten gehore, dat zij in de middag voorafgaand aan het concert gezamenlijk repeteren. Zij maken hierbij gebruik van zowel gestemd slagwerk, zoals de marimba, en het ongestemd slagwerk, zoals een bass-drum.

 

 

Vervolgens neemt JES uit Ysselsteyn het muzikale stokje over. Zij spelen onder andere de bekende hit Human van The Killers.

 

 

Jeugdslagwerkgroep Heijen

 

 

Als laatste op deze avond speelt de jeugdslagwerkgroep uit Heijen. Op 9 december gaan ze naar de podiumwedstrijden in Heesch. Voor hen is de jeugdavond in Milheeze een goede en mooie voorbereiding op het aanstaande concours.

 

 

De avond vindt plaats in Gemeenschapshuis de Schans, Past. Simonisplein2 in Milheeze. Het concert start om 18.30 uur en de entree is gratis.

 

 

Het is zeker de moeite waard om hiervoor op zondag van de bank af te komen en te komen luisteren naar het talent van deze fantastische jeugdgroepen. De jeugd heeft de toekomst!

 

 

Bron: heijen.info

 

 

Reacties