Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kerst Walk Along in Heijen

Heijen

Kerst Walk Along

Op zaterdag 23 december om 18.30 uur verwelkomt Heijen opnieuw de Kerst Walk Along, waar vorig jaar, ongeacht de weersomstandigheden, de kerstgeest in het dorp tot leven kwam en een betoverend winterwonderland werd gecreëerd.

Vorig jaar trotseerde Heijen de natte en gure weersomstandigheden en creëerde een magische avond die nog lang in het geheugen gegrift zal blijven. De Kerst Walk Along in Heijen was een schitterend schouwspel van licht, sfeer, en gemeenschapszin. En dit jaar belooft het opnieuw een betoverende ervaring te worden.

 

Op zaterdag 23 december om 18.30 uur is het weer tijd voor de Kerst Walk Along in Heijen. De inwoners van Heijen hebben vorig jaar bewezen dat ze, ongeacht het weer, klaar zijn om de kerstgeest tot leven te brengen en hun dorp om te toveren tot een waar winterwonderland.

 

Het mooiste aan de vorige editie was de spontane inzet van de inwoners, die hun huizen en tuinen hadden omgetoverd tot kleine kerstparadijsjes. Overal kon je glühwein of warme chocolademelk krijgen, en op andere plekken werden ginger cookies uitgedeeld, terwijl vrolijke kerstmuziek zich mengde met het neervallende hemelwater.

 

Maar wat deze avond pas echt onvergetelijk maakte, was het verlichte paard dat door de straten werd geleid.

 

Kerst Walk Along Heijen

 

Tijdens de komende wandeltocht zullen de straten en tuinen van Heijen weer schitteren met betoverende kerstverlichting. Van reusachtige verlichte herten tot de kleinste takjes in de bomen, elk detail is met liefde verzorgd om de sfeer tot in de puntjes te brengen. De avond wordt verrijkt met warme drankjes, vrolijke bezoekers en kerstmuziek die de lucht vult.

 

De Kerst Walk Along in Heijen is een bewijs van de creativiteit en toewijding van de inwoners, en de gemeenschapszin die dit dorp kenmerkt. De avond van vorig jaar was een groot succes, en het enthousiasme was overweldigend.

 

Terwijl elders in het nieuws gesproken werd over treurige kerstmarkten, liet Heijen vorig jaar zien dat zij de prijs verdienen voor creativiteit en inzet. Dus zet de Kerst Walk Along in Heijen op 23 december alvast in je agenda!

 

 

Verwant

Heijen

Sint kwam per boot aan in Heijen, ondanks het slechte weer. Het feest vol dans, zang en een opmerkelijke Hoofdpiet Vilma in d'n Toomp...

Column

De column Belemmmering op Gennep.News bekritiseert de gemeente voor het beëindigen van Summmertime vanwege geluidsbeperkingen. Dwarsliggert benadrukt de verstikkende impact van bureaucratische regelgeving op...

Gemeente Gennep

Na 15 jaar trekt Summmertime Gennep de stekker eruit vanwege het nieuwe beleid van de Gemeente Gennep, dat slechts drie geluidsbelastende evenementen per jaar...

Milsbeek

Op 23 december om 20.00 uur vindt het 26e kerstconcert 'The Colours of Christmas' plaats in de Milsbeekse kerk, met optredens van Zanggroep La...