Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kledingbank Limburg bij INTOS

Kledingbank Limburg is woensdag 16 mei weer bij INTOS op Grote Heeze in Heijen. Inwoners van de gemeente Gennep met een laag inkomen krijgen op die dag tussen half elf en half vijf de gelegenheid om gratis tweedehands zomerkleding uit te zoeken. Mensen met een uitkering of aanvulling krijgen een uitnodiging van de gemeente.

 

 

Heb je wel een laag inkomen, maar geen uitnodiging ontvangen? Meld je dan vóór 5 mei 2018 bij Team Toegang van de gemeente Gennep (0485-494141) om alsnog een uitnodiging te krijgen voor de Kledingdag. Team Toegang zal kijken of je bij de doelgroep hoort. Je kunt dit ook zelf controleren op gennep.nl/laaginkomen. Ook inwoners die ondersteuning van Stichting Leergeld ontvangen, kunnen zich bij de gemeente melden om een uitnodiging te krijgen.

 

 

 

 

Kledingbank Limburg

 

 

Kledingbank Limburg is een burgerinitiatief dat zich richt op de Provincie Limburg. De vrijwilligers van de Kledingbank Limburg sorteren alle ingezamelde kleding uit. Goede en moderne kleding komt in de rekken te hangen en de overige kleding wordt verkocht om nieuw ondergoed en ontbrekende maten van te kopen.

 

 

Reacties