Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kringloop MaGe

Heijen

Kringloop MaGe officieel geopend

Kringloop MaGe in Heijen is vanmorgen 2 september officieel geopend. Burgemeester Peter de Koning was speciaal uitgenodigd voor het doorknippen van een lintje, maar ook nu wist hij het ‘symbolisch knippen’ handig te omzeilen door de schaar aan het bestuur van MaGe te laten.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Kringloop MaGe

 

 

Kringloop MaGe blijkt een schot in de roos te zijn gezien de vele mensen die hier voor een habbekrats wat komen kopen. Niet alleen de minima laten zich hier regelmatig zien. Elke rechtgeaarde Hollander met een platte dan wel een gevulde knip is altijd wel in voor een koopje.

 

 

Bovendien kan iedereen bij kringloop MaGe zijn overtollige maar goede spullen kwijt. En dat is weer goed voor het milieu.

 

 

 

 

Met de opening werd meteen de nieuwe aanwinst ‘de Zorgkringloopwinkel’ even aangestipt. In deze ‘aparte afdeling’ van MaGe kan men terecht voor goedkope zorgartikelen zoals rollators, krukken en bedden.

 

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1474997379256095&id=885383441550828

 

 

En bij deze uitbreiding blijft het niet als het aan het bestuur van MaGe ligt.

 

 

Zo zijn er al plannen om een keer te gaan starten met een internetcafé en misschien zit er op termijn ook nog wel een repaircafé in het vat.

 

 

In ieder geval bruist het bij het bestuur van de ideeën en dat betekent dat kringloop MaGe nog wel een tijdje in het nieuws zal blijven.

 

 

 

Zie ook:
– OPEN DAG KRINGLOOP MAGE IN HEIJEN
– MAGE START OOK MET ZORGKRINGLOOP
KRINGLOOP MAGE BREIDT OPENINGSUREN UIT
– VEEL BELANGSTELLING VOOR KRINGLOOP MAGE
– NIEUW KRINGLOOPCENTRUM IN HEIJEN

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Twaalf inwoners van de gemeente Gennep hebben op 26 april 2024 een koninklijke onderscheiding ontvangen tijdens de lintjesregen. Burgemeester Hans Teunissen heeft persoonlijk bij...

Gennep

In Gennep-Zuid is er sinds kort een nieuwe kringloopwinkel genaamd Kringloopgeluk. Deze winkel bevindt zich op de Willem Boyeweg 118, in het Woonzonden-gebouw, voorheen...

Gennep

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier...

Heijen

Zaterdag 3 september bestond MaGe Kringloop, vanuit de grote hal op industrieterrein De Groote Heeze in Heijen, vijf jaar. Onder de bezielende leiding van...