Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Kringloopspullen gratis thuis op laten halen

Als je gebruikte spullen hebt, inclusief textiel/kleding, die een tweede leven verdienen, dan kun je ze gratis huis aan huis laten ophalen.

 

 

Sinds 1 januari 2018 werkt de gemeente Gennep samen met twee stichtingen; Stichting Mage en Stichting Vluchtelingenzorg Gennep (de goederenbank). Je kunt zelf kiezen wie je benadert voor het laten ophalen van jouw kringloopspullen. Er wordt dan een afspraak gemaakt op welke dag de spullen, bij je thuis, worden opgehaald.

 

 

Stichting MaGe

 

De kringloopspullen die worden opgehaald door stichting MaGe, gaan naar de kringloopwinkel aan de Grote Heeze. Van de opbrengst organiseert de stichting laagdrempelige activiteiten voor minima in de gemeente. Om een afspraak te maken voor het gratis ophalen van uw spullen bel je met 06 – 31 31 91 21.

 

 

Vluchtelingenzorg Gennep (de goederenbank)

 

De kringloopspullen die worden opgehaald door Stichting Vluchtelingenzorg Gennep, worden gebruikt voor het inrichten van huizen van minima en nieuwkomers. De stichting helpt nieuwkomers actief om de integratie, zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de Nederlandse samenleving te bevorderen en om hen te faciliteren op het vlak van materiële en praktische zaken. Om een afspraak te maken voor het gratis ophalen van jouw spullen bel je met 06- 20 62 80 39. Mailen kan ook: info@goederenbank.nl.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 17 januari 2018.

 

 

Reacties