Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Lintje voor Gerbrand Martens

Zondag heeft wethouder Rob Peperzak van Gennep een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Gerbrand Martens uit Heijen. Hij is al sinds 1975 actief in het muzikale verenigingsleven en werd tijdens het 50-jarig jubileumconcert van Die Original Maastaler in gemeenschapshuis D’n Toomp benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

 

 

 

Eendracht Maakt Macht

 

 

Gerbrand Martens werd in 1975 lid van fanfare Eendracht Maakt Macht in Heijen. Hier verrichtte hij door de jaren heen veel vrijwilligerswerk. Van hand- en spandiensten tot het vervullen van diverse rollen in commissies, zoals de reiscommissie en de concertcommissie.

 

 

 

 

Die Original Maastaler

 

 

In 1983 werd Martens lid van Die Original Maastaler. Vijf jaar later, toen hij pas 23 was, werd hij gekozen tot voorzitter. Sindsdien is hij overal bij betrokken. Hij voert het woord bij optredens, regelt het vervoer van instrumenten en apparatuur en onderhoudt contacten met andere muziekkapellen. Ook regelt hij extra concerten en optredens, verzorgt hij de publiciteit en gaat hij op zoek naar nieuwe muzikanten als dat nodig is. Daarnaast draagt hij als muzikant ook een belangrijk steentje bij aan de muziekkapel.

 

 

Lintjesregen 2022

 

 

Reacties