Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Open dag Kringloop MaGe in Heijen

Zaterdag 2 september vindt, na een half jaar ‘proefdraaien’ de officiële opening van Kringloop MaGe plaats. Om 10 uur opent burgemeester Peter de Koning met het doorknippen van het lint op die dag tevens de doorgang naar de Zorgkringloop, een nieuw segment van de winkel. Hier kan men terecht voor allerlei hulp- en zorgmiddelen, zoals krukken en rolstoelen voor een leuke prijs.

 

 

De open dag is extra feestelijk aangekleed met een hapje en een drankje, een rad van avontuur, muziek en nog veel meer. Goede buur Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti uit Heijen zorgt geheel belangeloos voor een heerlijke versnapering. De winkel is die zaterdag open tot 17.00 uur.

 

 

Inwoners van Noord-Limburg weten Kringloop MaGe al sinds februari te vinden. De winkel beslaat een flink oppervlak en heeft een enorm assortiment.

 

 

MaGe is een onderneming opgericht vanuit maatschappelijke betrokkenheid en zonder winstoogmerk. Behalve de manager werken er alleen onbetaalde krachten: vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

De winkel is er voor iedereen, en in het assortiment zie je dat terug: keurige, onbeschadigde goederen, en voor elk wat wils.

 

 

Al snel na de opening bleek Kringloop MaGe het spreekwoordelijke gat in de markt. De openingstijden werden aangepast op basis van reacties van klanten. Een ruimer aanbod en een toenemende variëteit in vraag van de klant zorgden voor een geheel nieuwe poot aan de winkel: de Zorgkringloop.

 

 

In deze nieuwe afdeling zijn tweedehands en tweede kans zorgartikelen voor een fijne prijs te vinden.

 

 

De zorgkringloop is verbonden met het landelijke netwerk ‘zorgkringloop’ (zorgkringloop.com).

 

 

 

Zie ook:
– MAGE START OOK MET ZORGKRINGLOOP
KRINGLOOP MAGE BREIDT OPENINGSUREN UIT
– VEEL BELANGSTELLING VOOR KRINGLOOP MAGE
– NIEUW KRINGLOOPCENTRUM IN HEIJEN

 

Auteur en foto (Manager Sandra Peters toont enkel zorgartikelen die nu ook bij Kringloop MaGe te verkrijgen zijn): Frans Thonen

 

 

Reacties