Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Teunesen wint duurzaamheidsprijs

Teunesen, het zand- en grindbedrijf uit Heijen, heeft een belangrijke duurzaamheidsprijs gewonnen met het project De Bakelse Plassen.

 

 

Het project is beloond met de Best Practice Award in de categorie economic contribution/added value to society (economische bijdrage/toegevoegde waarde voor de samenleving) door de Europese branchevereniging UEPG. Teunesen voert het project uit in samenwerking met Exploitatiemaatschappij De Peelhorst Zand en Grint, de gemeente Gemert-Bakel, het Waterschap Aa en Maas en landbouworganisatie ZLTO.

 

 

Sustainable Development Awards

 

 

De jury van de UEPG heeft de toekenning van de award onderbouwd met het argument dat het project een “toonaangevend praktijkvoorbeeld” is van hoe verschillende belanghebbenden samen kunnen werken aan het creëren van een multifunctionele ruimte met economische, sociale en milieuvoordelen voor iedereen. De UEPG organiseert om de drie jaar de Sustainable Development Awards, waarbij aansprekende voorbeelden uit de sector die bijdragen aan maatschappelijke ambities in de schijnwerpers worden gezet om elkaar te inspireren om nog beter te worden.

 

 

Voor de duurzaamheids-awards van dit jaar waren er 67 inzendingen uit vijftien landen geselecteerd, die meededen in negen categorieën.

 

 

Foto uitreiking award: Richard Teunesen, Romee Uijterlinde en Gerda Franken van Teunesen nemen tijdens de Sustainable Development Awards de Award in ontvangst. Copyright: © Bacasable Production

 

 

Reacties