Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Viva La Food Festival

Heijen

Viva La Food Festival

Op zondag 17 maart en maandag 18 maart organiseren VAV divers & Arts divers voor het eerst een voorjaarsbeurs bij Arts divers op De Grens in Heijen. Het thema van de beurs is Viva La Food Festival. Kijk voor meer informatie op www.Gennep.News of vavdivers.nl.

Op zondag 17 maart en maandag 18 maart organiseren VAV divers & Arts divers een voorjaarsbeurs in Heijen. Het thema van de beurs is Viva La Food Festival. Waar wat gevierd wordt, wordt vaak gegeten. En waar gegeten wordt, wordt vaak genoten.

 

 

Dat eten voor een vrolijk gezicht kan zorgen, is in onze branche geen onbekend gegeven meer. Maar het gaat niet vanzelf, er moet bijvoorbeeld een stuk beleving en verrassing gecreëerd worden.

 

 

Arts divers

 

 

Arts divers is een gespecialiseerde groothandel ten behoeve van de specialisten in de versmarkt, zoals de slagerij, groentezaak, kaaswinkel, delicatessenzaak, catering, horeca en supermarkt. In eerste instantie begonnen als vleeswarengroothandel, maar al snel kwamen daar de kruiden en specerijen bij.

 

 

Viva La Food Festival

 

 

Het is de eerste voorjaarsbeurs van de VAV*groep op haar locatie in Heijen. Het terrein van Arts divers krijgt een festivaltintje krijgen, waar de gasten kennis kunnen maken met de locatie en het voorjaarsassortiment. Naast barbecue-gerelateerde producten is er ook aandacht voor onder andere streetfood, buitenlandse specialiteiten en vegetarische producten. Daarnaast wordt er een nieuw assortiment aan non-food artikelen gepresenteerd.

 

 

De voorjaarsbeurs is op zondag 17 maart (12:00 uur – 18:00 uur) en maandag 18 maart (15:00 uur – 22:00 uur) bij Arts divers op De Grens in Heijen.

 

 

Verwant

Heijen

Liefhebbers van traditionele Duitse muziek hebben al lang uitgekeken naar dit moment: Die Goldenen Perlen der Blasmusik zijn terug! Na een gedwongen pauze van...

Heijen

Het is belangrijk dat alle inwoners veilig blijven fietsen, maar sommige ouderen voelen zich onzeker op de fiets, vooral in drukke gebieden. Om dit...

Haven Heijen

De PvdA maakt zich zorgen over de haalbaarheid van de uitbreiding van de haven in Heijen en eist uitstel van werkzaamheden totdat er meer...

Heijen

In de gemeente Gennep, met name in Heijen, hebben inwoners te maken met een nieuwe vorm van oplichting: telefoonoplichters die zich voordoen als medewerkers...