Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Wat een Heisa weer!

“Heyenaeren en andere vreedige bezoekers! Brengt gezwint Uwen kinders, vrouwen en Ouden van Daagen naar het veilig gelegen terrein nabij het Kasteel Heyen alwaer enen campement is opgeschlaegen! Gij zult geen honger leijden, noch zult gij dorst leijden. Maakt vertier solang Ge kunt! Ridders seijn op weg naer Heijen om het kasteel te gaen bestormen. Seij koomen vanuijt allerlei landen om het vuur na aen de shgenen te leggen van ons, van U, Godvrezende, vreedelievende Heyenaren!”

 

 

Echter, het gilde van de heilige Dionysius van Heijen maakt zich klaar voor een invasie van deze ridders van allerlei allooi. De ridders zijn daar niet van op de hoogte. Het gilde ligt op de loer… Het Pinksterweekend in Heijen belooft er een van groot spektakel te worden. Van ridders tot barden, van klinkend staal op staal, van muziek tot zang, van dansen tot spelen, en van eten tot drinken.

 

 

Het programma voor dit weekend varieert van een gezellige middag voor ouderen tot disco voor kinderen, tieners, en volwassenen. Die Original Maaslander en de Revuegroep, Mannenkoor Nej Hejs, partyband Afslag 7 en Flabbergasted om er maar een paar te noemen. Iedereen, van jong tot oud, is welkom gedurende deze drie dagen van aanstaande 3 tot en met 5 juni.

 

 

Ook roept de organisatie zoveel mogelijk mensen op om een taart te bakken. Hoe origineler en mooier de taart des te groter is de kans dat die in de prijzen valt. Kijk voor meer informatie op heisafeesten.info (Klik!).

 

 

Reacties