Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Waterprojectieshow in Het Heijderbos

Heijen

Waterprojectieshow Het Heijderbos

De betoverende waterprojectieshow in Center Parcs Het Heijderbos neemt bezoekers mee op een visuele reis door de vier elementen, een magische ervaring voor natuurliefhebbers. Deze unieke show wordt elke avond als pilotprogramma opgevoerd om 19.30 en 20.15 uur voor gasten van het vakantiepark in Heijen.

Het najaar in Heijen brengt een magische belevenis voor vakantiegangers en toeristen van alle leeftijden. In Center Parcs Het Heijderbos wordt dit seizoen een betoverende waterprojectieshow gepresenteerd, een visueel spektakel dat je meeneemt op een reis door de natuur en de vier elementen, en je even laat ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

 

De waterprojectieshow is een unieke en meeslepende ervaring voor iedereen die van de schoonheid van de natuur houdt. Bezoekers worden getrakteerd op een betoverende reis door de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. Elke voorstelling is een visueel spektakel dat je meeneemt langs schitterende landschappen en de schoonheid van Moeder Natuur viert.

 

De waterprojectieshow is momenteel in de vorm van een pilotprogramma en wordt elke avond twee keer uitgevoerd, om 19.30 en om 20.15 uur, voor de gasten van Center Parcs Het Heijderbos, dat gelegen is aan de Hommersumseweg 43 in Heijen.

 

 

Verwant