Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Zomerconcert ‘Here comes the sun’ in d’n Toomp

Popkoor Cheers nodigt iedereen uit voor een concert in zomerse sfeer in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen. Dit vindt plaats op zondag 1 juli. Naast het optreden van Cheers zijn er ook twee gastoptredens waar de bezoekers van kunnen genieten: Popkoor Vocal Spirit uit Siebengewald en Theaterspeelplaats Gennep.

 

 

Er wordt een gevarieerd programma gepresenteerd met veel muziek, zang en theater. Tijdens de optredens en in de pauze is er volop gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. Om 14.00 uur zal Cheers de middag openen met twee nummers.

 

 

Daarna maken zij het podium vrij voor Popkoor Vocal Spirit.

 

 

Dit koor uit Siebengewald werd in 2005 opgericht door dirigente Rina Hermsen en bestaat momenteel uit 20 dames. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek; de zang varieert van twee- tot vierstemmig.

 

 

TSP Gennep

 

 

Na de pauze volgt er een presentatie van de jeugd van TSP (TheaterSpeelPlaats) Gennep. Al ruim zes jaar zijn de leden van TSP bezig met het ontdekken van alles wat bij theater hoort.

 

 

Op een speelse manier wordt hen dat bijgebracht door Lieneke en Steven Gerrits. Dit heeft al een aantal mooie voorstellingen opgeleverd.

 

 

Cheers

 

 

Hierna betreedt Cheers voor de tweede keer het podium, samen met hun eigen combo, onder begeleiding van dirigent Steven Gerrits. Naast een aantal bekende nummers, wordt er ook weer nieuw repertoire gepresenteerd, waarbij sfeervolle ballads en uptempo nummers elkaar afwisselen. Om bij het zonnige thema te blijven, wordt de middag met alle deelnemers gezamenlijk afgesloten met ’Here comes the sun’.

 

 

 

 

We halen deze zon binnen door een warme, zomerse sfeer te creëren.

 

 

Vanaf 13.30 uur is de zaal open en de entree is gratis.

 

 

Iedereen is van harte welkom om er samen met ons en onze gasten een gezellige, muzikale middag van te maken!

 

 

Reacties