Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

D'n Toomp Heijen

Gennep

Zomerconcert ‘Here comes the sun’ in d’n Toomp

Popkoor Cheers nodigt iedereen uit voor een concert in zomerse sfeer in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen. Dit vindt plaats op zondag 1 juli. Naast het optreden van Cheers zijn er ook twee gastoptredens waar de bezoekers van kunnen genieten: Popkoor Vocal Spirit uit Siebengewald en Theaterspeelplaats Gennep.

 

 

Er wordt een gevarieerd programma gepresenteerd met veel muziek, zang en theater. Tijdens de optredens en in de pauze is er volop gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. Om 14.00 uur zal Cheers de middag openen met twee nummers.

 

 

Daarna maken zij het podium vrij voor Popkoor Vocal Spirit.

 

 

Dit koor uit Siebengewald werd in 2005 opgericht door dirigente Rina Hermsen en bestaat momenteel uit 20 dames. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek; de zang varieert van twee- tot vierstemmig.

 

 

TSP Gennep

 

 

Na de pauze volgt er een presentatie van de jeugd van TSP (TheaterSpeelPlaats) Gennep. Al ruim zes jaar zijn de leden van TSP bezig met het ontdekken van alles wat bij theater hoort.

 

 

Op een speelse manier wordt hen dat bijgebracht door Lieneke en Steven Gerrits. Dit heeft al een aantal mooie voorstellingen opgeleverd.

 

 

Cheers

 

 

Hierna betreedt Cheers voor de tweede keer het podium, samen met hun eigen combo, onder begeleiding van dirigent Steven Gerrits. Naast een aantal bekende nummers, wordt er ook weer nieuw repertoire gepresenteerd, waarbij sfeervolle ballads en uptempo nummers elkaar afwisselen. Om bij het zonnige thema te blijven, wordt de middag met alle deelnemers gezamenlijk afgesloten met ’Here comes the sun’.

 

 

https://www.facebook.com/CheersGennep/posts/1630158197081877

 

 

We halen deze zon binnen door een warme, zomerse sfeer te creëren.

 

 

Vanaf 13.30 uur is de zaal open en de entree is gratis.

 

 

Iedereen is van harte welkom om er samen met ons en onze gasten een gezellige, muzikale middag van te maken!

 

 

Verwant

Heijen

Rijkswaterstaat plant ecologische verbeteringen in de Maasuiterwaard tussen Afferden en Heijen, met projecten als 'Geul Ossenkamp' en 'Monding Heijense Leijgraaf'. Publieke inbreng is welkom...

Gemeente Gennep

Zelfstandig wonen en onbezorgd de dagelijkse dingen blijven doen, zoals een boodschapje, een rondje fietsen of een familiebezoek. Dat willen we allemaal. Naarmate we...

Gennep

Een vrolijk weekend staat voor de deur! Hemelvaartsdag is bijna aangebroken en de zonnestralen glimlachen vriendelijk naar de gemeente Gennep. Dit lange weekend is...

Gennep

Het is bijna zomer in Gennep en dat betekent dat het SumMmertime-programma van start gaat! Ondanks dat de lente nog fris aanvoelt, heeft de...