Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Nieuws

Heldro ijs opent ook in Nijmegen

De kogel is door de kerk. Heldro ijs zal dit voorjaar een tweede vestiging gaan openen in het centrum van Nijmegen. Op een Facebookpoll, die begin dit jaar online kwam werd massaal gereageerd door Heldro-fans uit heel het land.

 

 

Zie ook:
Fotoverlag: Heldro opent jubileumseizoen

 

 

Nijmegen was met 86% van de stemmen al zwaar favoriet ten opzichte van Venlo (14% van de stemmen).

 

 

Heldro ijs luistert naar haar fans en dus komt het, dit jaar 80 jaar oude ijsbedrijf, naar de oudste stad van Nederland. Heldro Nijmegen zal net als in Ottersum, ter plaatse vers schepijs bereiden, waardoor de smaakbeleving ook daar ongeëvenaard blijft.

 

 

Zegt Jan Verbeeten van Heldro ijs:

 

 

Vanzelfsprekend zal ook hier niet aan het geheime en unieke Heldro-recept getornd worden. Gasten kunnen hierbij ook in Nijmegen kiezen uit de bekende en geliefde Heldro-toppings als warme chocolade, caramel of kersen, nootjes, Smarties, sauzen of onze heerlijke verse slagroom. De artikelen voor thuisgebruik, zoals literbakken, staven, wafels, choco’s en ijstaarten worden ook in Nijmegen in het aanbod meegenomen, maar deze zullen wel in onze ambachtelijke ijsmakerij in Ottersum gemaakt worden.

 

 

https://www.facebook.com/HeldroIJs/photos/a.381371358628393.81133.380856205346575/1500743083357876/?type=3&theater

 

 

Heldro wil kijken of de magie en aantrekkingskracht ook in een (grote) stad kan werken. Hierbij zijn zij op zoek gegaan naar een locatie waar overdag meegelift kan worden op de loop en drukte van het winkelend publiek, dus in het centrum van de stad. Maar ook een plek waar in de avonduren genoeg te beleven valt.

 

 

De locatie blijft nog even geheim, maar voldoet aan alles wat we voor ogen hadden en lijkt dus een ideale plek om Heldro ook in de stad groot te maken.

 

 

Aldus Verbeeten. Heldro Nijmegen zal naar verwachting werk gaan bieden aan 30 tot 40 personen, de werving en selectie hiervoor is vanaf heden gestart. Vacatures zijn te vinden op de website van Heldro; www.heldro.nl.

 

 

Foto: Jan Tomasila van GennepNews

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het College van B&W van de gemeente Gennep heeft de bar van De Pub in Ottersum gekocht tijdens een inventarisveiling, met plannen om deze...

Ottersum

Recentelijk heeft een peiling uitgewezen dat de ijssalons in Limburg met trots de tweede plaats op de ranglijst van beste ijssalons in Nederland hebben...

Ottersum

Aan de Sint Janstraat in Ottersum, tegenover de Heldro, zal de gemeente Gennep een multifunctionele accommodatie (MFA) en appartementen bouwen.

Corona

"Een ijsje onder de riem steken als blijk van waardering en ondersteuning, is toch wel het minste dat wij kunnen doen!" Dozen vol heeft...