Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Een hele week 4daagseradio

Al voor de 10e keer levert Marcel Hax uit Gennep een bijdrage aan 4daagseradio. Hij is een van de 80 mensen die zich, ook dit jaar weer, vrijwillig inzetten om verslag te doen van het grootste wandelevenement ter wereld: de Nijmeegse Vierdaagse.

 

Naast de berichtgeving van de doorkomst in alle dorpen en steden die de route aandoet, donderdag dus ook gemeente Gennep, zijn ook de Vierdaagsefeesten en alle bijbehorende evenementen een belangrijk onderdeel van 4daagseradio.

 

4daagseradio

 

4daagseradio is een initiatief van de samenwerkende lokale omroepen Extra FM (Maas en Waal), gl8 (Mook en Middelaar), Lokale Omroep Mill, N1 (Nijmegen), Omroep LvC (Cuijk en Boxmeer), RTV Totaal (Beuningen) en de Wijchense Omroep. Omroep Maasduinen uit Gennep werkt niet mee.

 

Dat is heel jammer maar gelukkig kunnen de inwoners van gemeente Gennep ons wel gewoon horen en zien via het evenementenkanaal van Ziggo of beluisteren via de stream.

 

De finish in zicht

 

Van maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli is Marcel’s programma ‘De finish in zicht’ te horen tussen 16.00 en 18.00 uur op 4daagseradio. Donderdag is de doortocht in Gennep, Milsbeek en Ottersum te volgen.

 

Luisteren: 4daagseradio.nl/live-radio
Luisteren en kijken: 4daagseradio.nl/visual-4daagseradio of via het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 999)

 

 

Kijk voor alle informatie over de Nijmeegse Vierdaagse en 4daagseradio op 4daagseradio.nl

 

 

Reacties