Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Milsbeek

Help je mee De Huiskamer in Milsbeek in te richten?

Een aantal maanden geleden is in Milsbeek gestart met de bouw van seniorenwoningen met daarbij een ontmoetingsruimte. Een ruimte waar (met name) ouderen gezellig een kopje koffie kunnen drinken, een kaartje kunnen leggen of gewoon eens binnen kunnen lopen voor een praatje. Kortom, een gezellige Huiskamer.

 

 

Nu de oplevering van het Destion bouwplan aan de Plateel in Milsbeek eraan komt zijn wij druk met alle voorbereidingen om in september de deuren van de Huiskamer te kunnen openen.

 

 

Om de huiskamer te kunnen beheren en exploiteren is de Stichting BLOM (Bevordering leefbaarheid ouderen Milsbeek) opgericht. Veel vrijwilligers hebben zich al aangemeld en zijn actief met de voorbereidingen om in september de deuren te kunnen openen. Gwen ten Haaf van de Stichting BLOM:

 

 

Wij zijn de afgelopen maanden aan de slag gegaan met het werven van fondsen voor de bekostiging van de inrichting, in de ruimste zin van het woord. Daarvoor hebben we bijdragen gevraagd van de Gemeente Gennep en verschillende landelijke fondsen. Er zijn al enkele toezeggingen ontvangen.

 

 

https://www.facebook.com/pg/GennepNews/photos/?tab=album&album_id=2054658288110746

 

 

Veiling

 

 

Natuurlijk moet de huiskamer eerst ingericht worden en daar is geld voor nodig.

 

 

Als afsluiting van het fondsenwervingstraject organiseren wij een goederen- en dienstenveiling, met als doel geld in te zamelen.

 

 

Inwoners en ondernemers uit Milsbeek en omliggende dorpen hebben al mooie, leuke en originele items ter veiling aangeboden.

 

 

Op zondag 8 juli brengen we vraag en aanbod samen op de Milsbeekse goederen- en dienstenveiling in ’t Trefpunt. Onder leiding van onze eigen veilingmeester. De zaal is geopend vanaf 13.00 uur, het programma start om 13.30 uur.

 

 

Op deze middag worden alle aangemelde goederen en diensten, onder het genot van een drankje en een hapje per opbod verkocht. Ook voor activiteit, muziek en amusement wordt gezorgd.

 

 

Kortom een gezellige middag, waar wij u graag voor uitnodigen. Kom ook veilingshoppen in Milsbeek!

 

 

Zie ook:
Fotoverslag: Realisatie Huiskamer Milsbeek
Startsein nieuwbouw Milsbeek
Dé Huiskamer voor en door Milsbekenaren

 

 

Foto: Jos Peters van GennepNews

 

 

Verwant

Gennep

Het duurzame festival De Markt van Morgen in Gennep bevorderde bewustwording over duurzaamheid met diverse initiatieven, workshops en lokaal geproduceerde goederen. Meer informatie en...

Milsbeek

Het Trefpunt in Milsbeek, een cruciale ontmoetingsplek, wordt besproken voor behoud door aankoop, met aandacht voor gemeenschapsgerichte benadering. Gemeente deelt updates tijdens 11 september...

Ottersum

De Pub, de geliefde kroeg met zalencentrum in Ottersum, sluit binnenkort zijn deuren. Maar fans krijgen de kans om blijvende herinneringen te verwerven, want...

Gennep

Stel je voor: je bent op zoek naar een nieuw huis en je wilt een unieke woning met een vleugje geschiedenis. Nou, we hebben...