Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Het geheim van het stadhuis

Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli spelen de leerlingen van TheaterSpeelPlaats Gennep het Theaterspektakel Het geheim van het stadhuis.

 

 

Het Stadhuis van Gennep bestaat dit jaar 400 jaar en daardoor ontstonden binnen de TheaterSpeelPlaats allerlei fantastische ideeën voor een nieuwe voorstelling: De jonge Nelleke vind net na de oorlog iets heel bijzonders. Inmiddels is Nelleke een oude vrouw, maar omdat niemand haar verhalen serieus neemt staat ze bekend als “Gekke Nel”, totdat een groep kinderen opnieuw op onderzoek uitgaat en een fantastische ontdekking doet.

 

 

Het gaat een hele spannende voorstelling worden waar geschiedenis en fantasie elkaar ontmoeten, zodat de kijker misschien niet meer zal weten wat nu echt is en wat niet. Het verhaal wordt gespeeld door 45 leerlingen van de theaterschool met een gastrol van Elly van Lieshout als “Gekke Nel”.

 

 

“Het Geheim van het Stadhuis” zit vol humor en afwisseling, maar ook zwaardere thema’s worden niet geschuwd.

 

 

Het betreft wederom een geheel nieuwe productie waarvoor duizendpoot Steven Gerrits (componist van de Revue Carrousel) het verhaal en de muziek heeft geschreven. De leerlingen zijn tussen de 6 en 18 jaar en komen uit de omgeving van Gennep. De voorstelling staat onder leiding van Steven Gerrits en Lieneke Holtermans.

 

 

Meer info op www.tspgennep.nl

 

 

Reacties