Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Informatieavonden Elzendaalcollege

Wat staat mijn kind te wachten in het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste leerjaar eruit?

 

 

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep beantwoorden deze vragen graag. Daarom organiseert het Elzendaalcollege informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.

 

 

Elzendaalcollege Gennep

 

 

De informatieavond van het Elzendaalcollege in Gennep vindt plaats op donderdag 18 januari van 19:30 tot 21:00 uur (Stiemensweg 40, Gennep). De school geeft informatie over onder andere de onderwijssoorten basisberoeps, kaderberoeps, mavo, en leerjaar 1, 2 en 3 van havo/vwo, persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation en Passies & Dromen.

 

 

Elzendaalcollege Boxmeer

 

 

De informatieavonden van het Elzendaalcollege in Boxmeer vinden plaats op maandag 22 en dinsdag 23 januari van 19:30 tot 21:00 uur (onderbouwlocatie, Stationsweg 38, Boxmeer). Ouders krijgen onder andere informatie over de onderwijssoorten mavo, havo, atheneum en gymnasium, maar ook over persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia en Cambridge), de sportklas, Design & Innovation en sport & cultuur met EC+. Het programma van beide avonden is gelijk.

 

 

Proeflessen en open huis

 

 

Naast deze informatieavonden voor ouders, organiseert het Elzendaalcollege in januari en februari ook nog enkele proeflessen voor groep 8-leerlingen. Voor een uitgebreide kennismaking is iedereen welkom tijdens het open huis op woensdag 31 januari tussen 16:30 en 20:30 uur op het Elzendaalcollege in Gennep en op woensdag 7 februari tussen 15:30 en 20:30 uur op het Elzendaalcollege in Boxmeer.

 

 

Meer informatie is te vinden op elzendaalcollege.nl.

 

 

Reacties