Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Libermannhof in het teken van de tovertafel

Libermannhof aan de Spoorstraat in Gennep staat 120 dagen in het teken staan van de tovertafel. De tovertafel is een hulpmiddel voor bewoners van de Libermannhof, waarmee ze zowel fysieke als sociale activiteiten kunnen uitvoeren.

 

De tovertafel is een kastje wat boven de tafel geplaatst wordt. door middel van kleuren, vormen, letters etc. wordt de animatie op tafel geprojecteerd en kunnen diverse spellen uitgevoerd worden. In het kastje zit infraroodstraling welke bewegingen van bewoners waarneemt en hier vervolgens op reageert.

 

Al met al een ontzettend leuk hulpmiddel waarmee bewoners gestimuleerd kunnen worden te bewegen en plezier te maken. Binnen 120 dagen zal Libermannhof 6600 euro moeten inzamelen om het hulpmiddel in zijn bezit te krijgen. Om dit te realiseren zullen we de komende maanden verschillende activiteiten binnen ons verpleeghuis organiseren. de opbrengst van deze activiteiten gaat naar het goede doel namelijk de tovertafel!

 

Afgelopen vrijdagavond genoten de bewoners in het vernieuwde restaurant van een benefietconcert van de Gennepse Harmonie Unitas et Fidelitas. Het was een geweldige avond.

 

 

Houdt Facebook, de krant of de satelliet goed in de gaten zodat u deel kunt nemen aan deze activiteiten. Ook kunt u via de facebook button ‘doneren’ of door op onderstaande link te klikken ons ook steunen binnen deze actie! Wij hopen u graag terug te zien binnen ons verpleeghuis!

 

 

Bron en foto: Tovertafel Libermannhof Facebook, meer informatie over Libermannhof op www.proteion.nl

 

Reacties