Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Luchtmachtkapel op jubileumweekend harmonie

De Gennepse harmonie Unitas et Fidelitas viert in het weekend van 8, 9 en 10 juni het 200-jarig bestaan met een groot muzikaal feestprogramma. Een van de smaakmakers van dit drie dagen durende jubileumprogramma is de kapel van de Koninklijke Luchtmacht. Speciaal voor Gennep verzorgt deze kapel op vrijdag 8 juni vanaf 20.00 uur een bijzonder zomers concert.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Summertime

 

 

Het wordt swingen die vrijdagavond 8 juni in de feesttent op De Groes in Gennep. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht brengt onder de noemer Summertime vanaf 20.00 uur onder leiding van chef-dirigent Jasper Staps (foto) een zomers concert vol warme en zonnige hits. De kapel neemt u mee naar de zwoele Spaanse stranden en naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa.

 

 

Tel daarbij de hits op van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Avicci… Dan weet het publiek: stilzitten is geen optie!

 

 

Speciale gastvocaliste is Erica Yong. Zij is jarenlang te zien en te horen geweest in de theatershows van de luchtmachtkapel.

 

 

 

 

First Night of The Proms

 

 

Zaterdag 9 juni is het podium voor harmonie Unitas et Fidelitas met First Night of The Proms. William Kersten, Ron van den Beuken en Erica Yong verlenen medewerking aan dit concert. Voor de afterparty die zaterdagavond tekenen ‘Vrienden van de Top 2000 Band’.

 

 

Kaartjes voor een avondje Summmertime of voor First Night of The Proms zijn verkrijgbaar via harmoniegennep.nl en kosten 15 euro per persoon. Een combikaart voor beide concerten kost 25 euro.

 

 

Zie ook:
Harmonie haalt Maan naar Gennep

 

 

 

 

Foto: ministerie van Defensie, defensie.nl

 

 

Reacties