Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Martinus Rijs: oude kapelaan, nieuwe pastoor

Kapelaan Martinus Rijs is benoemd tot pastoor van de VOMMMM, het samenwerkingsverband van de parochies Ven-Zelderheide, Ottersum, Milsbeek, Middelaar, Mook, Molenhoek. Hij zal worden bijgestaan door de nieuwe kapelaan Sebastian Eriyangalath.

 

Het kerkbestuur feliciteert hen beiden en heet hen van harte welkom.

 

De installatie van Martinus Rijs als pastoor en het voorstellen van Sebastian Eriyangalath als kapelaan zal plaatsvinden tijdens een plechtige Eucharistieviering op zondag 19 maart 2017 om 14.00 uur in de kerk van OLV van Zeven Smarten, Stationsstraat 62, Molenhoek. Aansluitend is er gelegenheid om kennis te maken met de pastoor en de kapelaan in Gemeenschapshuis De Wieken in Molenhoek.

 

Ik heb de benoeming tot pastoor met een dankbaar hart aanvaard. In de afgelopen drie jaar zijn de 6 dorpen, ieder met zijn eigen kleurrijke achtergrond en karaktermix, me zeer dierbaar geworden. Ik ben ook blij dat we een nieuwe kapelaan mogen verwelkomen, zodat we voorlopig met twee priesters de pastorale zorg op ons kunnen nemen. Ik bid dat we samen met alle parochianen de weg van een hartelijke samenwerking verder mogen bewandelen en onze geloofsgemeenschappen mogen versterken.

 

Zo laat de oude kapelaan en nieuwe pastoor weten in het Dorpsblad Ven-Zelderheide.

 

We hebben een zeer gemotiveerd en daadkrachtig kerkbestuur, dat de belangen van elke parochie ter harte neemt en zich van harte hiervoor inzet. Samen willen we bouwen aan de kerk en ervoor zorgen dat zowel het kerkgebouw alsook de rijkdom van ons geloof, voor de toekomst bewaard blijven en meer toegankelijk worden.

Sebastian Eriyangalath

 

Sebastian is afkomstig uit India. Daar heeft hij leiding gegeven aan de afdeling Catechese van zijn bisdom. Hij woont sinds een half jaar in Nederland. Deze maanden heeft hij besteed aan een intensieve taalcursus. Nederlands lezen kan hij al goed. Verder is zijn kennis van het Nederlands nog elementair, maar hij is druk bezig de taal machtig te worden. Hij zal daarin groeien naar mate u contact met hem maakt en met hem spreekt. Hij spreekt ook Engels. Hij zal zijn intrek nemen op de pastorie in Ottersum.

 

VOMMMM nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

 

Voor de brief met informatie en de uitnodiging, klik hier

 

Bereikbaarheid

Martinus Rijs: 06-13 47 67 98
ebastian Eriyangalath: 06-25 35 38 95
Het secretariaat op de pastorie in Ottersum is bereikbaar op dinsdagmiddag van 13.30-16.00 uur op 0485-51126
Voor informatie of andere zaken buiten de openingstijden van het secretariaat kunt u contact opnemen met het mobiele secretariaat Vera Dijkman via 06-23766873
E-mail: administratie@vommmm.nl
Website: www.vommmm.nl

 

Zie ook:

– PAROCHIEGROEP VEN-ZELDERHEIDE LUIDT DE NOODKLOK
– MARTINUS RIJS NIEUWE PASTOOR VOMMMM
– MARTINUS RIJS: OUDE KAPELAAN, NIEUWE PASTOOR
AFSCHEID VAN PASTOOR SCHOLS EN DIAKEN GERRITS
– PASTOOR SCHOLS VERTREKT UIT NOORD-LIMBURG
– LEDENWISSELING KERKBESTUUR VOMMMM

 

 

 

Reacties