Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Matigheid en Genoegen kiest voor De Misérabelen

Onder de bezielende leiding van regisseur Dineke De Velde Harsenhorst is de Gennepse toneelvereniging “Matigheid &en Genoegen” begonnen met de repetities van de toneelbewerking “De Misérabelen”. De voorstellingen vinden het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni 2018 in Pica Mare plaats.

 

 

Door Frans Thonen

 

 

Dat betekent hard repeteren. Gelukkig heeft de 100-jarige Koninklijke Toneelvereniging, naast een aantal spelers, die hun sporen al hebben verdiend, een flink aantal nieuwe, veelal jonge spelers mogen verwelkomen. Omdat er ook nogal wat kinderen in het stuk voorkomen zijn er met TSP (Theater SpeelPlaats Gennep) afspraken gemaakt over het meedoen van een aantal gastspelertjes.

 

 

De Misérabelen

 

 

Onder leiding van regisseur Dineke de Velde is Matigheid & Genoegen in goede handen. Met de Gennepse toneelvereniging heeft zij meerdere grote producties op de planken gebracht. Daarnaast heeft zij als regisseur van de Gennepse Revue en de Revue over het afscheid van het Maria Roepaen terrein haar visitekaartje afgegeven.

 

 

 

 

De Misérabelen is een toneelbewerking van het bekende boek van de Franse schrijver Victor Hugo uit 1862. In 1980 werd de roman door Schönberg en Boublil bewerkt tot een uiterst succesvolle musical. Voor meer info over de nieuwe voorstellingen of de toneelvereniging kijk dan op matigheidengenoegen.nl.

 

 

Reacties