Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

politie
politie

Milsbeek

Auto rijdt Bakhuus De Aanloop binnen

Een auto is vanochtend in Milsbeek een bakkerij binnengereden, met aanzienlijke schade tot gevolg. Het bejaarde echtpaar in de auto bleef ongedeerd; nader onderzoek wordt ingesteld naar de oorzaak van het incident en de constructieve veiligheid van het pand.

Zaterdagochtend is een Range Rover bakkerij en cafetaria Bakhuus De Aanloop aan de Kerkstraat in Milsbeek binnengereden. Het voertuig, met een bejaard echtpaar als inzittenden, veroorzaakte aanzienlijke schade, maar er zijn geen gewonden gemeld.

 

Het incident vond plaats rond 09.30 uur, toen de bakkerij nog gesloten was en er geen personeel aanwezig was. In het appartement boven de bakkerij waren op dat moment vier bewoners aanwezig, die ongedeerd bleven.

 

Ambulancepersoneel onderzocht ter plaatse het bejaarde stel, maar er werden geen verwondingen vastgesteld. De waarschijnlijke oorzaak van het ongeval wordt toegeschreven aan een inschattingsfout van de bestuurder.

 

Er wordt nader onderzoek ingesteld om te bepalen of het pand nog constructief veilig is na de aanrijding. Voorlopig lijken alle betrokkenen het incident zonder ernstige gevolgen te hebben overleefd.

 

De materiële schade aan de bakkerij is echter aanzienlijk. Autoriteiten zullen de situatie grondig analyseren om passende maatregelen te bepalen.

 

Verwant

Heijen

In Heijen onderzoekt de politie de dood van een 1-jarig jongetje. De oorzaak blijft vooralsnog onduidelijk, terwijl het onderzoek voortduurt. Meer informatie op Gennep.News.

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Op Paaszaterdag 30 maart vindt in Gennep de jaarlijkse Norbertus Wandeltocht plaats, georganiseerd door Stichting Vrienden van Norbertus. Het evenement heeft tot doel fondsen...

Gennep

Zondag verzamelde de gemeenschap van Gennep zich bij het Vrijheidsplein, gelegen aan de imposante Highlanderbrug, om een belangrijke mijlpaal te herdenken: de bevrijding van...