Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Bedrijventerreinen Milsbeek ook veilig

Marijn Hopman van Bedrijventerreinvereniging Ovenberg/Driekronen in Milsbeek ontving tijdens de ledenvergadering het keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen uit uit handen van wethouder Janine van Hulsteijn. Het keurmerk staat voor een veilige bedrijfsomgeving.

 

 

Een werkgroep bestaande uit leden van de Bedrijventerreinvereniging Ovenberg/Driekronen, brandweer, politie en gemeente heeft gewerkt aan maatregelen om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op het bedrijventerrein aan te pakken. Na een strenge audit bleken deze maatregelen op orde en werd het keurmerk toegekend. Ook Bedrijventerreinvereniging De Grens (Heijen) en Bedrijventerreinvereniging 3H (Heijen/Gennep) zijn in het bezit van dit keurmerk.

 

 

Maatregelen

 

 

Genomen maatregelen om de veiligheid te verbeteren zijn bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten voor en door ondernemers over ‘schoon, heel en veilig’, beter georganiseerd toezicht door politie en beveiliging en het beter verlichten van panden. Wethouder Van Hulsteijn:

 

 

Ik ben er trots op dat dankzij goede samenwerking tussen alle partijen en forse inspanningen inmiddels alle drie de bedrijventerreinverenigingen in onze gemeente het keurmerk hebben behaald. Het heeft een positief effect op het veiligheidsgevoel van ondernemers, werknemers en inwoners.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 27 februari 2019

 

 

Reacties